Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Ynt: Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Ben alırken aralık ayında 1,4T düz cosmo + navi 52,500TL idi. Tabi bildiğiniz gibi aralık en ucuz ay.

cyener07 link' Alıntı:
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşımda bu aracı düşnüyor hatta aynı modeli aynı rengi düşünüyoruz. Astra 1.4 140 hp beyaz düz vites cosmo. Bu model için Ankara'daki bir bayiden 53.950 tl fiyat alış sizce nasıl. Ama daha afl vaya şasi sistemi ekstraları yok. Ne dersiniz fiyat iyimi?
Cosmo da AFL var zaten

O zaman biraz daha araştırıp fiyatda pazarlık yapmamız lazım haksızmıyım.

cyener07 link' Alıntı:
O zaman biraz daha araştırıp fiyatda pazarlık yapmamız lazım haksızmıyım.
olan şeyi sıze exramı dediler

Yok hayır arkadaşım da astra 1.4 140 hp cosmo düz vites alacak bayiden fiyat almaya gitti dediki sanruf ve diğer extraları taktırmadan kaça bırakırsınzı demiş
onlarda 53.950 tl demiş. Ama ben afl cosmoda da extra zannediyodum meğer standartmış o yüzden öyle dedim. Yani biz bide sanruf ve şasi sistemini kesin olarak düşnüyoruz. Onlar olmadan o fiyatı vemişler. Yani şöyle sanruf ve şasi sistemini taktırmadan sadece cosmo donanıma verdikleri fiyat o afl falan konuşmadık yani haftayada sanruf ve şasi sistemi ile birkikte hepsinin fiyatını isteriz. Peki şimdi sadece cosmo donanıma  53.950 tl çok değilmi?

cyener07 link' Alıntı:
Yok hayır arkadaşım da astra 1.4 140 hp cosmo düz vites alacak bayiden fiyat almaya gitti dediki sanruf ve diğer extraları taktırmadan kaça bırakırsınzı demiş
onlarda 53.950 tl demiş. Ama ben afl cosmoda da extra zannediyodum meğer standartmış o yüzden öyle dedim. Yani biz bide sanruf ve şasi sistemini kesin olarak düşnüyoruz. Onlar olmadan o fiyatı vemişler. Yani şöyle sanruf ve şasi sistemini taktırmadan sadece cosmo donanıma verdikleri fiyat o afl falan konuşmadık yani haftayada sanruf ve şasi sistemi ile birkikte hepsinin fiyatını isteriz. Peki şimdi sadece cosmo donanıma  53.950 tl çok değilmi?
şasi sistemi ne 023hm

dinojasie link' Alıntı:
şasi sistemi ne 023hm

şasi sitemi dediğim Flexride Paketi: Flexride şasi sistemi, sürekli süspansiyon kontrolü (CDC), sürüş modu kontrolü (DMC), 3 farklı sürüş modu (sport - Normal - Tour) özelliklerini içermektedir.

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
güzel kardeşim sen bugüne kadar en azından opelin sitesine bile girip bakmadınmı cosmo donanımda ne vardır sport donanımda ne vardır nedir ne değildir diye  questionnn questionnn questionnn

Vallaha hocam baya bi baktım ama dikkatimimi çekmedi aklımamı gelmedi bende anlamadım ama bu kadar kızmayın. :'( :'( :'(

Sn cyener07
Opelde standart bir donanım yok maalesef. Kağıt üstünde var da reelde yok. Bazısında olan bazı modellerde bulunmayabiliyor. Kafasına göre donım ekleyip çıkarıyor. O yüzden o günkü kağıt üstündeki donanımı iyi öğrenip araçta kontrol etmekte fayda var.

:D kendimi cahil hissettim. :D

arkadaşlar gerçekten size ne kadar teşekkür etsem azdır. Gerçekten çok yardımcı oldunuz ve çok önemli bilgiler verdiniz. Daha önce sıfı araba almadığım için pek bilmiyorum. Verdiğiniz böyle önemli bilgiler için çok teşekkür ederim. Dediğiz gibi Allah nasip ederde aracı almaya gidersem hepsini tek tek kontrol edeceğim.

Geri