Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Ynt: Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Yok yok artık kararım kesin astra 1.4 140hp. Ya sizde mazruz görün ilk kez sıfır araba alcağım aldım mı bi iyi olsun her konuda istiyorum. Hergün sıfır almıyorum ki ben. Ama arktık kesin astra 1.4 140hp düz vites. yaza doğru tamamına erdiririz inşallah

hadi hayırlısı o zaman dıyelım allah tamamına erdırı ınsallah

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
yaw motorsikletde alınabilir he 023hm
trafik derdi yok, yakıt masrafıydı bakım yüküydü vs yok  ::)

:)
011zaa 011zaa

cyener07 link' Alıntı:
Yok şöyle tirptironikte yani +/- de kullanıyoruz diyelim arac 2 viteste en sona kadar bastık ama vitesi artdırmadık biraz sonra kendi yükseltiyormu vitesi

Hayır değiştirmiyor. Devir kesiciyle birlikte devam ediyorsunuz. Ama vites küçültmeyi kendisi yapıyor.

eketen link' Alıntı:
Hayır değiştirmiyor. Devir kesiciyle birlikte devam ediyorsunuz. Ama vites küçültmeyi kendisi yapıyor.

Bu arada bugün manuelde birşey denedim. Gaza yüklendim devri iyice yükselttikçen sonra vites küçült dedim, ekranda hoşt (shift denied) yazdı. En azından şanzıman manyaklara karşı kendini korumaya alıyor. (:

GNSpower link' Alıntı:
Bu arada bugün manuelde birşey denedim. Gaza yüklendim devri iyice yükselttikçen sonra vites küçült dedim, ekranda hoşt (shift denied) yazdı. En azından şanzıman manyaklara karşı kendini korumaya alıyor. (:
dogan senın araba elınde kalacak bır gun ama du bakalım ne zaman  :D

tonyhawk link' Alıntı:
dogan senın araba elınde kalacak bır gun ama du bakalım ne zaman  :D

Nasılsa dizelle değiştireceğim ilerde ya maksat forum hizmeti, nıhahaha. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Nasılsa dizelle değiştireceğim ilerde ya maksat forum hizmeti, nıhahaha. ((:

Neyyy dizelmi??  Mazot çıktı mertlik bozuldu.

GNSpower link' Alıntı:

Ya emrin olur sahip deseydi ne edecektin  angelll

GNSpower link' Alıntı:

Şimdi benim yüzümden aracınızın başınada birşey gelmeyin ya. Bu arada diğer cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler

eketen link' Alıntı:
Ya emrin olur sahip deseydi ne edecektin  angelll

İlk aldığımda tabii uyanamamıştı henüz, 0-100 denemesinde 3'ten 4'e "çektiğimde" deneyelim sahip dedi ehüüeeaaaohhaaraaa diye bir sesle dar attı geri 3'e. ((:

Geri