Opel astra 1.4 T

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dozer0064
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dozer0064

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar opel astra 1.4 T spor 2016 model aracim var 250/km de lpg taktirmak istiyorum ama servi takariz dedi ama tavsiye etmeyiz motorun benzine gore daha cabuk asinir dediler.Aracina lpg taktiran arkadaslar varsa bana bu konuda bilgi verebilirlermi.

Arkadaslar opel astra 1.4 T spor 2016 model aracim var 250/km de lpg taktirmak istiyorum ama servi takariz dedi ama tavsiye etmeyiz motorun benzine gore daha cabuk asinir dediler.Aracina lpg taktiran arkadaslar varsa bana bu konuda bilgi verebilirlermi.
Bence taktırma çünki senin aracın turbo eger düz motor olsa taktır derdim benim astra m 1.6 düz mecbur taktırmak zorunda kaldım adam gibi güzel bi rodaj dönemi gecirıpte motorunu acabilirsen eger işte o zaman tüketimin bayaa bi aşagı düşer ben turbo motora lpg nin gerekmedigini düsünüyorum,şuan benzinli araba aldıgıma lpg taktırdıgıma cok pişmanım gelir sewiyesi düşük insanlar az sorun cıkaran arabalar kullanmalı bence

Aracın garantisi kapsamında taktirabilirsiniz. Bütçeniz iyiyse prins değilse yetkili servise son ihtimal ise Brc taktırın diğerlerine yanaşmayın. Ama senede 5-6 bin km yapacaksanız gerek yok kendini zaten amorti etmeyecek ortalama 4-5 yılda. Motor aşiniyor derken motor zaten aşınır ama 250-350 binde belki ve iyi bakilirsa hor kullanılmaz o yokuş o bayır sürekli 5-6 kişi ile gezilmez ise 400-500 bine kadar çıkar. Golf aracım ile 200 bin km yapmıştım sattığım da motor testinde %98 performans çıkmıştı sattığım kişi 90 bin daha kullanıp satmıştı hala saat gibiydi. LPG ise bütçe işi senede 15 bin km yol yapıyorsanız ve 3-5 yıl bineceksiniz yaptırın ( şayet j kasa ise araç) en fazla sübap erir onuda 1500 civarına yeniliyorsunuz iyi bir serviste. Benzin 5.1 lira LPG 2.3 lira ve ortalama %40 tasarruf sağlar. Hesabınızı yapın kararı verin.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İ
Aracın garantisi kapsamında taktirabilirsiniz. Bütçeniz iyiyse prins değilse yetkili servise son ihtimal ise Brc taktırın diğerlerine yanaşmayın. Ama senede 5-6 bin km yapacaksanız gerek yok kendini zaten amorti etmeyecek ortalama 4-5 yılda. Motor aşiniyor derken motor zaten aşınır ama 250-350 binde belki ve iyi bakilirsa hor kullanılmaz o yokuş o bayır sürekli 5-6 kişi ile gezilmez ise 400-500 bine kadar çıkar. Golf aracım ile 200 bin km yapmıştım sattığım da motor testinde %98 performans çıkmıştı sattığım kişi 90 bin daha kullanıp satmıştı hala saat gibiydi. LPG ise bütçe işi senede 15 bin km yol yapıyorsanız ve 3-5 yıl bineceksiniz yaptırın ( şayet j kasa ise araç) en fazla sübap erir onuda 1500 civarına yeniliyorsunuz iyi bir serviste. Benzin 5.1 lira LPG 2.3 lira ve ortalama %40 tasarruf sağlar. Hesabınızı yapın kararı verin.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyide aracın garantisi kapsamında takma diye bişey yokki?tamamen lpg yi takınca takan yerin garantisi işliyor zira fabrika çıkışı lpg takılı gelen tıpınde garanti olur ancak diye biliyorum 1.4 t sakin kullanımda asla üzmez ama kalabalık sehir içi trafiginde fabrika werisinin üzerine cıkacaktır asıl ben napim siz söyleyin??1.6 atmosferik genellikle kısa mesafe kullanıyorum we benzinide lpg yide iciyor??bence arabanızı sürekli 3-4 km kullanıcaksanız kullanmayın daha iyi bunun yerine az yakan kücük bi sehir arabanız olsun öteki cok yakan aracınızla 5 km üstü yollara cıkın,kısa mesafede motor ısınamayınca yakıtı çiğ atıyor we cok yakıyor garantim bitsin biraz teknik olarak ugrascam arabamla cünki tipine aşığım astramın tm iciyo yakıtı ama tipi şahane maşallah,herkeze hayırlı günler dilerim

LPG ve benzinle kullanım arasında motorda fiziksel aşınmayı etkileyecek bir durum zor gözlenebilecek birşeydir. Ancak kasıt şu olabilir arabamız normal benzinle çalışırkenki kullanılan elektronik donanıma lpg ile müdahale ediliyor belkide bu ilerleyen dönemde arızaya sebep olabilir diye düşünüyorum. Ancak kaliteli bir sistem ve iyi bir ustayla mükemmel çalışan sistemlerinde olduğunu unutmamak lazım.

Geri