Opel Astra 1.6 16V CD

ii de 1,6 astra ile kimseyle kalkmıcaz herhalde :D zaten amac yavas yavas bu işlerden uzaklasmak. :D aslında aklımda 1,4 tiriptronik JAZZ'da var. 1 hafta kadar kullanmıstım baya zevk almıstım aractan vede çok ekonomikti. ama tabiki astra ile bir kere motor farkı var onun :D
Abi sende astraları küçümsedin bak o olmadı:D :D :D ayrıca jazzdan haberim var hayırlısı olsun walla benimde gözüm onlara gtmiyor değil :) ayrıca astralarıda küçümseme canım onlarda kendi sınıfında o kadarda kötü değil ama şunu öğrendim çoğu 1.6dan az yakıyo 8,0-8,5lt ş.içi ;)

opel opeldir. km si az olduğu için de cazip. al yıllarca kullan. ama cdxten aldığın zevki bulamayabilirsin.

aslında CDXten çok fazla bi zevk aldıgım söylenemez. ben aracı arac oldugu için kullanırım. tabi yer ve zaman değişik durumlar doğurabilir. birde CDX genç işi değil be abicim... ağır kaçıyor biraz :D

aslında CDXten çok fazla bi zevk aldıgım söylenemez. ben aracı arac oldugu için kullanırım. tabi yer ve zaman değişik durumlar doğurabilir. birde CDX genç işi değil be abicim... ağır kaçıyor biraz :D
O zman hayırlı olsun diyorum Bahadır abi :) bak bu kardeşine güven bana bunuda dedinya tamam gidelim şu astrayı beraber alalım:)

Hocam astra cd 2000 yılındaki en donanımlı model diye biliyorum. (bide astra 2000 edition var tabe). Bu araba gerçekten çok atik ben astranın ençok bu yönünü beğeniyorum. 5. viteste bile gazı sonladığınızda ivmelenmeyi çok rahat hissede biliyorsunuz. Yakıtı çok iyi:good: . Hele birde LPG taktırırsan tuvalete bile arabayla gidersin:kop:

yol bilgisayarı ve sis farı olsun o kadar derim.

sonradan gözüne çıban gibi batar diğer astralarda gördükçe

hımm. valla acıkcası ben fazla özellik kullanmıyorum ama olsada hiç fena olmaz tabki. bunun yanında ben birazcık ticaret gibi düşünüyorum bunu. ömür boyu binmek için değilde bir kac yıl sonra satmak için

ticari anlamda sana bi faydası lmaz ha ama zararda ettirmez.opel türkiye fabrkasını kapatınca bu bölgedeki pazar payınıda ciddi oranda dşürdü.hb modellerde arkadaki bagaj kapağı ve koltuk sesini bi türlü kesemediler.bide mdf den kaynaklanan bi ses var tabi.ama opel opeldir.ekonomik yakıt ve spor performans bi arada bence.en önemlisi bunların yanında dayanıklı ve güvenli olmasıdır.hayırlı olsun senin adına.

Geri