Sen bence 3.20d coupe yi bi gör nası gidiyo ondan sonra genel bir yorum yap BMW hakkında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bmw ye parasının arabası değil diyosun ama peki honda parasının arabasımı honda resmen kutu kola tenekesini ters çevirip kullanıyo...sonra metalik gri diye satıyo donamın listesine bir bakın neredeyse direksiyon bile opsyonel
Beyfendi biz burada marka fanatikliği yapmayalım diyoruz ama siz üstüne basıp bide benim sahibi olduğum araca laf atıyorsunuz.Benim aracımdan memnum olmadığımı forumda beni tanıyan çoğu insan bilir. Ben Memnun değilim ayrıca benim sahip olduğum kasa parasının arabasıda değildir. Bunuda iyi biliyorum. Benim smille'lerim sizi neden böyle gerdi onu hiç bilmiyorum. Benim aracımım kaportası kutu kola tenekesinden ya o yüzden konuşamam dimi. Bırakın bu kulaktan dolma fikirleri. İlk önce ön yargılarınızı kırın. Aklınıza birisi yapıştırmış bilmem ne bilmem ne diye herkes ona vurgu yapıyor. Gel bakalım vur arabaya ne oluyor. Neresi yamuluyor sonrada düzeliyor. Bu arada Aracınız belli Honda değil her ne marka ise sizin aracınızın yaptığı km'nin 2 katını bu arabanın motoru ömrü boyunca yapar. Bunlarıda göz önüne alalım. Bir araba sadece kaporta değildir. Ben Bmw'ye parasının aracı demişsem onun yanında Mercedes en azından Audi varken hayatta 3.16 1.16 3.18 vb arabalar almam. Bmw'nin çizgiis bana hoş gelmiyor ama 5 serisi 6 serisi gibi araçlara laf etmem. Hepsi üstün araçlar. Bazı insanlar bunların hepsini aynı kefeye koydukları için markalar kötüleniyor. Her markanın kendine göre imajı vardır. Bunları unutmayalım ve göz önüne alarak yorum yapalım
Kişisel olarakta anladım söyleyeyim. Ama önemli olan fikirleri paylaşmak. Bmw'ye körü körüne kötü demiyorum. Bende 5 serisi hastasıyımdır. Ben Bmw'nin bazı tasarımlarını sevmiyorum. Anlatmak izah etmek istediğim Bmw'ye vereceğim parayla Mercedes bana daha çok + yön kazandıracaktır. Ben bu düşünceden yanayım. Elbette ki verilen paralar az değildir teknolojisi yatsınamayacak üstünlüktedir, dayanıklılığına söz edilmez ama işte tasarımı bana hitap etmiyor.
Kişisel düşüncelerimi paylaşmak istedim,burada herkes haklı;
BMW dünyanın sayılı lüks,argesi önde giden markalarındandır.Dayanıklılığı konusunda fazla bir şey diyemem,2 yaşı gelince sıfırıyla değiştirilen lüks arabadır ancak biz istisnayız eşimin kullandığı 2001 model 3.16 servis özlemi hadi bakalım orayı yaptırdınız şimdide bu arızamı tesbit edin tavrı ailece iflahımızı sökmektedir ancak!;Bu arabaları kullananlarda bir tiryakilik söz konusudur.Bu arabaya alışan kişiler başka araçları binince yadırgar BMW’lerini arar olurlar (yerini yadırgamak,insanın evi gibi yok demek gibi)
Konuyu başlatan değerli arkadaşım gibi her şey mümkündür,bende bazen gözümü karartıp geçtiğim arabalardan sonra gaza gelip bunuda ezerim deyip sükut-u hayale uğradığım çok olmuştur.Bir arabayı yüceltmek için diğer arabayıda yerin dibine sokmaya lüzüm yoktur.Özellikle siteyi tesadüf görüp hevesle dahil olduğum,yağmurdan kaçarken bulduğuma sevindiğim bir saçak altı gibi (opelim.net) mutlu olduğum bu yeni yuvada,Opel’den ses geliyo bozuluyo gibi mukayeseye dahil edilmesi beni üzmüştür.Opel orta segmentte pahalı bile buluyor olsanız (bu vergilerden kaynaklanmaktadır)bir orta sınıf arabasıdır.BMW bile kendi ülkesinde opelden çok daha pahalıdır ve bunun bedeli olan kalite yada itibarı parası olan kişiye sunmakla mükelleftir.20 senedir araba kullanıyorum ve hep 2.el araba aldım ilk defa sıfır bir arabam oldu hepside opel’di.Buda bizim alışkanlığımız olsa gerek.Bende 3.20 leri geçtiğim zaman lüks bir arabayı geçmenin hazzı ile direksiyonu öpen çocuk ruhlulardanım;ancak sezarın hakkı sezara olursa daha güzel olur.Konuyu başlatan arkadaşımızın dediğini ilk başta anladım.O paralara daha iyisini alabilirsiniz dedi ama iş nerelere gitti.Tartışma ve atışma seviyeli olduğu sürece gayet keyifli,Her araç her aracıda teknik verilerine bakmaksızın geçme ihtimali mümkündür,eskilerin dediği gibi “At sahibine göre kişner”
Sevgiler saygılar
Kişisel düşüncelerimi paylaşmak istedim,burada herkes haklı;
BMW dünyanın sayılı lüks,argesi önde giden markalarındandır.Dayanıklılığı konusunda fazla bir şey diyemem,2 yaşı gelince sıfırıyla değiştirilen lüks arabadır ancak biz istisnayız eşimin kullandığı 2001 model 3.16 servis özlemi hadi bakalım orayı yaptırdınız şimdide bu arızamı tesbit edin tavrı ailece iflahımızı sökmektedir ancak!;Bu arabaları kullananlarda bir tiryakilik söz konusudur.Bu arabaya alışan kişiler başka araçları binince yadırgar BMW’lerini arar olurlar (yerini yadırgamak,insanın evi gibi yok demek gibi)
Konuyu başlatan değerli arkadaşım gibi her şey mümkündür,bende bazen gözümü karartıp geçtiğim arabalardan sonra gaza gelip bunuda ezerim deyip sükut-u hayale uğradığım çok olmuştur.Bir arabayı yüceltmek için diğer arabayıda yerin dibine sokmaya lüzüm yoktur.Özellikle siteyi tesadüf görüp hevesle dahil olduğum,yağmurdan kaçarken bulduğuma sevindiğim bir saçak altı gibi (opelim.net) mutlu olduğum bu yeni yuvada,Opel’den ses geliyo bozuluyo gibi mukayeseye dahil edilmesi beni üzmüştür.Opel orta segmentte pahalı bile buluyor olsanız (bu vergilerden kaynaklanmaktadır)bir orta sınıf arabasıdır.BMW bile kendi ülkesinde opelden çok daha pahalıdır ve bunun bedeli olan kalite yada itibarı parası olan kişiye sunmakla mükelleftir.20 senedir araba kullanıyorum ve hep 2.el araba aldım ilk defa sıfır bir arabam oldu hepside opel’di.Buda bizim alışkanlığımız olsa gerek.Bende 3.20 leri geçtiğim zaman lüks bir arabayı geçmenin hazzı ile direksiyonu öpen çocuk ruhlulardanım;ancak sezarın hakkı sezara olursa daha güzel olur.Konuyu başlatan arkadaşımızın dediğini ilk başta anladım.O paralara daha iyisini alabilirsiniz dedi ama iş nerelere gitti.Tartışma ve atışma seviyeli olduğu sürece gayet keyifli,Her araç her aracıda teknik verilerine bakmaksızın geçme ihtimali mümkündür,eskilerin dediği gibi “At sahibine göre kişner”
Sevgiler saygılar