parasına göre performasn gtc opc cok ıyı ama kalıte olarak gene bmv aşki baska bırsey ister gıtsın ısterse gıtmesın dursun kapının onunde oo duruş asaletı yeter butce meselesı param olsa opelı satar bmv alır bınerım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuklu bir opc olabilir ama stock zannetmiyorum. 7.50 ile motorla kapışmıştık. 600 luk motor. 230 sonrası tozunu yuttuk.
Aynen katılıyorum..bmw ye parasının arabası değil diyosun ama peki honda parasının arabasımı honda resmen kutu kola tenekesini ters çevirip kullanıyo...sonra metalik gri diye satıyo donamın listesine bir bakın neredeyse direksiyon bile opsyonel
bu arada abi seni tanımasamda gerçekten tebrik ediyorum yani benim şu konuda demek istediğim yiğidi öldür ama hakkını yemehttp://forum.donanimhaber.com/m_27974583/mpage_1/key_//tm.htm#27987069buyrun bu motor ödüllerinin gösterildiği sitenin linki
Top Speed ayrı canım 200e kadar gidiyosun arkasında onu diyorum
bu foto herşeyi açıklar deme abi ayrıca bu motor avrupada yılın motoru ödülünü almışOnur cugum ..gercekler vardir ya hani o gercekler, belki birilerine göre, aci gercekler..BMW gercegin ta kendisi bilen bilir..o anlatilmaz yasanir.