Boğaz kelebeği temizliği yaptırdım bi değişiklik olmadı. Dün ustam Subap kapağına kadar gider bence hiç uğraşma böyle kullan dedi. Kendine masraf çıkarma dedi. Silkeleme icin dün bir usta baskı Balatadan olabileceğini söyledi fakat bu silkelenme sanki rölantideki dalgalanma yüzünden oluyor gibi geldi baskı Balat'a ile ilgili degil sanki. Ayağımı gazdan çekip geri dokunduğumda bi atılma da oluyor arabada. Su sorunu bi çözebilsem bi sıkıntım kalmayacak aslında. Bujileri değiştirelim bir de pahalı bisey mi aceba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam aynı sorun bende de var. Astraların kronik sorunu herhalde rölanti dalgalanması. Ben çok araştırdım hatta bununla ilgili forumlara konular bile açtım ama nafile. Ben kapağı açtırdım subapları bile değiştirdim yine düzelme olmadı. EGR valfini bujileri ateşleme bobinide değişti düzelme olmadı. Baskı balata ben arabayı almadan hemen önce değişmiş durum yine aynı. 2000 tl çok istemişler. Moralini bozmak istemem ama bunları yaptırdıktan sonra yine sorunun düzelmez gibi geliyor bana. Benim aracımda hem rölanti dalgalanması oluyor hem de araca gaz verirken yani hızlanma esnasında tekleme silkeleme yapıyor. Bana göre motor bir yerden hava alıyor onun için emme manifold contasına baktırıcam bir de debimetreyi değiştirmeyi düşünüyorum. Sırf bu sıkıntı için 2000 tl masraf yapmayın derim ben ama siz bilirsiniz.