Astraopc cok sagolasin senin sayende hallettim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Estağfurullah .
Ne demiştim yok bobin , yok beyin , yok buji , yok Egr hepsi vakit , nakit ve emek kaybı
Güle güle bin ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Astraopc cok sagolasin senin sayende hallettim
16xep motor. 155000 de arabayı 2. El aldım. Aldıktan sonra farkettim sorunu cok fazla kullanmadan. İlk olarak Boğaz kelebeği temizlettim olmadı. Egr ve borusunu temizlettim olmadi. En son manifoldu ve manifolda bağlı kaptanın bahsettiği flenc denilen parça var. Onu soktu usta. Üstündeki hava kanalları egr den gelen kurumlar yüzünden kapanıyor. Sonuç olarak araba yakıtın yanması icin yeterli havayı alamıyor. Bu parçaları temizledik geri taktık. Yapılan işlem bu üstteki mesajda resimlerini attım zaten. Flenc dedim parçanın resmini tekrar atayım. Üzerindeki çamurlar daha net görünsün
Peki ne kadar tuttu bu işlem ?
Birde benim aracım 55binde 2012 model. Bendeki dalgalanma benzinde veya gazda fark etmez ilk çalışmada yani sabah çalıştırdığımda oluyor (aslında ilk calışma hep benzinde olur aslında). Arabayla 30 km filan gidip motor ısınınca dalgalanma yok.
Birde gazdan ayağımı cekip debriyaja basınca sanki debriyaj gaz ayarını yapamıyormuşum gibi hopluyor tekliyor gibi özellikle 1. 2. viteste. 4. ve 5. viteste hiç olmuyor.
Sizin sorununuz benimkiyle ne kadar örtüşüyor sizce?
Birde benim motor A16XEP acaba bende manifolt ve flenci söktürebilirmiyim? Bunu heralde astraopc'ye sormak lazım
LPG yi bağlattım arıza ışığı yandı sorun nedir