Opel Astra CDTI Enjoy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harrun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sakın plakalarınızı tampona sılıkonlamayın zamanı gelnce cok pısman olucaksınız altına sac koyup sacı tampona vidalayın plakayı sacın ustune sılıkonlayın benden tavsıye...

kare plaka olsa öneririm etrafımda california ile kullanan çok var ama normal plakada tutmaz gibi geliyo bana agır gelir arasına su girince atar vs vs :)

dogrudur sölerim düşer müşer sonra kulaklarım çınlamasın :)

dogrudur sölerim düşer müşer sonra kulaklarım çınlamasın :)

bari o zaman ikimiz söyleyelim benimkide çınlar seninkiyle birlikte :D
ama önemli bi nokttaya gelince çift taraflı bantı plakaya yapıştırıp hemen tampona yapıştırmamalısınız bantı ısıtmak gerekiyor o zaman iyi yapışıyor ve kolayına düşmüyor

ben teyp ayarlarını öne vermişim harun arka kapılarda kolon varmış :D:D Geçen gün palakalığı çıkarttım ful çift raflı bant + azar azar kenarlarına silikon sıkıp tampona yapıştırdım kenarlarınıda tinerle sildim plakanın çok gzl durdu.Fazla sürülmedikçe slikonun zararı yok hiç sürmesende çift taraflı bant 1 süre sonra özelliğini kaybederse yolda plaka ararsınz =)

bu sac jantı sevdim 16 inç mi bu saclar ? çıkmacıdan bakıcam bunlara eğer çıkmacıya düşmüşse tabi :D

hayırlı olsun...

APP ler var mühürleri bastırınca yapıştırıcam bende onları bekliyorum.Ön konsol sorunu bugün bende de yaptı.Nereden geldiğini bilmiyorum ama ön konsoldan gıcır gıcır bi ses geliyor.Ya ben bugün farkettim ya da daha önceden yapıyordu.Tekrarlarsa bi servise uğramak gerekicek.

Evet 16inc.Sıfırı galiba 50-60 lira arası tahminimce.

Geri