Opel Astra CDTI Enjoy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harrun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
APP Plate...

sdc10540.jpg

Maşallah kazasız belasız Hayırlı olsn.

sormak istediğim 1-2 şey war metro mavide dış kısmında hata demişsin ne ile ilgili bide snn arka kapılarda kolon varmı :D kolon koyma yeri war kolon koymamışlar hepsinde öyle dimi ? mid takımı alıcam bu hafta Filmleri servistemi çektrdn yoksa dışardamı bide Xenon da takmışsn galiba 1 problem oldumu arıca ışığı fln ? kaç lira tuttu bide xenonlar =)

Teşekkürler.

Berkay:

Biz plazayla Metro Mavi ile anlaştık fakat Araçları getiren geminin doluya yakalandığını ve bazı araçların zarar gördüğünü söylediler.Gri getirdiler.Başka alternatif olmadığı içi aldık.Pişman da değilim.Gayet memnunum.Arka kapılarda kolon var evet.Cam filmleri Çorlu Ziebart ta çektirdim.400 Liraya.O zaman kampanyası vardı.Xenon lar Aytaç Elektronikten.Cyclone marka.6000k.600 lira tuttu.Arıza lambası felan hiç yakmadı.

Bende Tesisata niyetlendim ama Garanti olayı olduğundan ister istemez caydım.Eğer ki kablolarını alıp servis onları yaparsa benim işin sadece montajla kalıyor.Kolonları değiştirmiycem.Bana yetiyor.Anfi ve Woofer ile işi bitiririm.

Senden bi de ricam olucak.Serviste bizim enjoy jant kapaklarının ne kadar olduğunu sorarmısın ? Kapakların bi tanesi çizildi.Kötü duruyor.Değiştirmek gerek...

Teşekkürler.

Berkay:

Biz plazayla Metro Mavi ile anlaştık fakat Araçları getiren geminin doluya yakalandığını ve bazı araçların zarar gördüğünü söylediler.Gri getirdiler.Başka alternatif olmadığı içi aldık.Pişman da değilim.Gayet memnunum.Arka kapılarda kolon var evet.Cam filmleri Çorlu Ziebart ta çektirdim.400 Liraya.O zaman kampanyası vardı.Xenon lar Aytaç Elektronikten.Cyclone marka.6000k.600 lira tuttu.Arıza lambası felan hiç yakmadı.

Bende Tesisata niyetlendim ama Garanti olayı olduğundan ister istemez caydım.Eğer ki kablolarını alıp servis onları yaparsa benim işin sadece montajla kalıyor.Kolonları değiştirmiycem.Bana yetiyor.Anfi ve Woofer ile işi bitiririm.

Senden bi de ricam olucak.Serviste bizim enjoy jant kapaklarının ne kadar olduğunu sorarmısın ? Kapakların bi tanesi çizildi.Kötü duruyor.Değiştirmek gerek...

tamam servise gittiğim zaman sorup haber veririm.. demek bzm aytaç abide taktn xenonları :D bnde taktırm bare. arka kapılarda kolon olmaması bnm moralimi bozdu şmdi bnde nie yok yağmur sensörü hız sabitleyici vs araçlarımız aynı mid taktırmayı düşünüorm ben bide arka kapı yerlerne şmdi yok dediler bana orj de

Hayırlı, uğurlu olsun...

ALLAH Kaza Bela Vermesin...

Jant Kapakları gerçekten şaşırtıcı...

Detay resimler için ayrıca teşekkürler...

allah kaza bela vermesin app plakayı ben aracı aldığımda istemiştim bi arkadaşın dediği gibi 150 tl fark istediler jant kapakları tam olaylık :D tesisat tak istersen ben taktım motorda problem çıktığında yaptılar sorun çıkarmadılar

Teşekkürler arkadaşlar.Tesisatı bende düşündüm ama Garanti olayı olduğundan onu ikinci planda tuttum.Başka bişeyler düşünüyorum.Suprise :D

Berkay:

Bendeki olan Xenonların aynısını kendi arabana taktır.Gece yanışını görsen inanamazsın o kadar tatlı bir rengi var ki.Silivri ye geldiğim zaman görüşelim sende görürsün. ;) Açıkçası şaşırdım o dediklerinin arabanda olmayışına.Ki olması gerek ama nedendir bilmiyorum.

Kapak kapak, arkadaş aldı aynısından 2 ay önce. Ama içindeki siyah aluminyum kısmı da aynı hizada yapmışlar ondan jant gibi duruyo. Ama çok şık gerçekten. Ben çıtasız güzel olduğu kısmına pek katılamıyorum zevk meselesi tabi.
Güzel araba kardeşim kazasız belasız kullan hayırlı olsun.

Geri