Opel Astra CDTI Enjoy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harrun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vay anasını yaaa,kapakda olsa süpermiş.Sana pm atacaktım jantları benim jantlarla takas edermisin diye:).İnanılması güç...süper bi şey..

Berkay arkadaşıma katılıyorum daha bugün Opal'a uğradım aynı arabanın aynı jantlısını sırf bu meraktan dolayı dikkatle inceledim. Gerçekten jant kapağı.

Bugün bende uğradım opel erdemire.Şaştım kaldım gerçekten adamlar tasarruf için neler yapmış:D ama cidden jantlar çok profesyonelce yapılmış.elinizle dokunup incelemediğiniz sürece kapak olduğunu kesinlikle anlayamassınız.

Sac jantın şekli kapağın arkasında tamamen gizlenmiş.yani sac jantta 5 kol.onun üzerine kapak yapmışlar.baktığınızda diskler, kaliperler çelik jant varmış gibi gözüküyor tamamen.helal olsun opele yokluk neler yaptırıyor :D:D

ne olay oldu bee :):)

Nazarlığımız bile oldu.Arka jant kapağımız çizildi.Onu nasıl kapatabiliriz.Boya veya başka bir ekipmanla kapanır mı ? Kapandığında boya da diğer yerlere göre renk farkı olur mu ?

Acayip sistem yapmış adamlar 5 kollu sac jantın üzerine kapak aynen alaşım jant gibi duruyo sibobun çevresi fln birebir jant gibi bu sistem golf 6 da ve focustada var...

Maşallah aracın güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle...

bende geçen yeni golfte gördüm...Tanıtım yapan adam bile anlamamış, jant diyor :)

değil dedim.gitti baktı,hüsran :)

çok güzel bi tasarım

Hayırlı uğurlu olsun...

Geri