Opel Astra CDTI Enjoy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harrun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fotoğraflar için Seznur kardeşime teşekkür ediyorum.Sağolsun kırmadı beni kendince bişeyler yapmaya çalıştı. ;)

Astra Night Zoom...

IMG_5934.jpg

IMG_5935.jpg

IMG_5936.jpg

IMG_5940.jpg

IMG_5943.jpg

IMG_5953.jpg

IMG_5967.jpg

IMG_5937.jpg

IMG_6003.jpg

bu araba çok yüksek yaaa benimde standart yaylar var ben yüksek diorum ama bu daha yeni diemi bukadar yüksek acaba

Kullanılan yay ne derecede düşük bilmiyorum ama benim için yetiyor.Yolda alçakta gidiyormuş hissi veriyor.

Kullanılan yay ne derecede düşük bilmiyorum ama benim için yetiyor.Yolda alçakta gidiyormuş hissi veriyor.

haruncum yanlış anlama ama senin için yükseklik yeterliliğini anlatmak istemedim ben bu kasada biraz dahamı yüksek tutulmuş yaylar acaba die düşündüm

haruncum yanlış anlama ama senin için yükseklik yeterliliğini anlatmak istemedim ben bu kasada biraz dahamı yüksek tutulmuş yaylar acaba die düşündüm

Eski kasalarda daha alçak olabilir fakat bu son üretimlerde biraz yüksek tutmuş olabilirler.Kendi arabanla kıyasladığında o fark ortaya çıkardır. ;)

allah kaza bela vermesin.araçlar gemide dolu yiyince araçlarda değişiklik yapılmış ama bence çok saçma mavi yok kırmızı verelim....

vay be jant kapağına bak :D

Geri