Opel Astra Classic III On Tampon Cizik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06Berkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cok tesekkur ederim.. Dedigim gibi rutus yapilip birakilacak muhtemelen...
Geçenlerde markette gezerken cizik giderici kremlerden gormustum bunun araca bir faydasi olurmu?

Opel Astra Classic III...

Son düzenleme:
aracı sizmi kullanıyorsunuz sadece ??

bana kuş çarpması değilde ya dönerken bi yere taktırılmış yada yüksek kaldırım gibi bir yere parkedilirken sürttürülmüş gibi geldi..hatta sis plastiginin bu hale gelmesinden dolayı iyi tampon kırılmamıs dedim..

olaki sizden baskası kullandıysa diye yazdım bunları :)

geçmiş olsun

Araci babamda kullaniyor. Sordum kaldirima cikmamis ama uzaktan bakildiginda pek belli olmuyor kurdanla rutus boyasi yapilacak..

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:38 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:04 ----------

Peki bu çizik giderici kremler işe yararmı tampon için?

Geçenlerde aracımın marşı geç alması ve anahtarın kumandasının almaması nedeniyle Batıpark Opis'e gitmiştim. Arabayı teslim aldıktan sonra rötuş boyası yaptırmak için kaporta boya bölümüne gittim. Rötuş boyasını yaptırmış olup arabanın bir eksiği daha giderilmiş oldu... Resimler telefonda olduğu için şimdi onlarıda göndereceğim..

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1406883546287.webp
    uploadfromtaptalk1406883546287.webp
    24.8 KB · Görüntüleme: 23
  • uploadfromtaptalk1406883569161.webp
    uploadfromtaptalk1406883569161.webp
    15.1 KB · Görüntüleme: 22
  • uploadfromtaptalk1406883600424.webp
    uploadfromtaptalk1406883600424.webp
    22.1 KB · Görüntüleme: 22
Pek iyi rötuş yaptıkları söylenemez, böyle durumlarda en iyi sonuç rötuş, zımpara ve pasta ile alınır.

İnce sulu boya fırçası ve rötuş boyasıyla yaptı eğer ilerde araca pasta cila yaptırırsam o zaman su zımparası ve 1 kat daha rötuş boyası sürdürüp öyle pasta cila yaptırırım...

Geri