bencede easytronic... artık bu tür şanzımanların piyasada ki payı artacak gibi bu gidişle
ayrıca easytronic e OTOMATİK gibi davranmayınız lütfen
otomatiğin rahatlığıyla manuelin kullanım keyfi bi arada bence... ha manuelin keyfini debriyaj basmak olarakmı algılarsınız vites geçişlerini hissetmek olarak mı orası ayrı
vites geçişlerini ve manuel kullanım keyfini mükemmel bi şekilde veriyor easytronic.. şehir içinde manuel kadar yakıyorsa niye hamallık yapayım istanbulda ki
şehir dışında ise manuel kadar ekonomi + rahatlık... ne yapayım ben manueli daha
şunu bi kere belirtmekte fayda var EASYTRONİC i OTOMATİKE BENZETİP KIYASLAMA YAPMAYIN. bence en güzel benzetme evet hayır çekimser. evet: manuel vites- hayır: otomatik vites -- çekimser: ne otomatik ne düz yanii easytronic,dsg,powershift yada her ne ise işte
bence budur
ha soruya gelince arada fiyat farkı var tabi kide eğer easytronic bütçeni zorlamıcaksa onu al derim ama 2 3 milyar benim için azımsanamicak 35i zor çıkartıyorum dersen seç manueli gitsin devir ekonomi devri
performans olarakta hiç bir farkı yok kanımca bende kullandım manuelini bi arkadaşta