Opel Astra Deri Direksiyon Maliyeti 13 lira

Bu iş ile uğraşmıyorum internette videolar gördüm bende yaparım dedim çünkü 100 150 lira arası yapıyodu döşemeciler hepsiburada.com sağolsun 13 liraya aldım . İsterseniz gitti gidiyorda da benzeri ürünler var dikilişini de bir resimle kolayca anlatabilirim

Bende bu işi meslek olarak yapıyor iseniz benim aracı da getireyim diyecek idim :sulanma:

Emeğinize sağlık, güzel olmuş.
Bir kusur sayılamaz ama, Astra direksiyonu biraz kalın olduğundan deri kaplama da kalın duruyor, o kadar...

Malesef bu iş ile uğraşmıyorum deriyi temin etmekte de zorluk çektim hepsi burada.com dan kalktı ürün tekrar geldi sonuncuyu ben aldım İsterseniz gitti gidiyordan alıp kendinizde yapabilirsiniz önemli olan kendinize olan güveniniz nasıl dikeleceğini resimde anlattım bir dikiş atlayıp dikeceksiniz . Evet biraz kalın oldu ama bir daha dikersem derinin altındaki beyaz kısmı sökcem gerdirme ve incelik konusunda daha iyi olur . Herşeyden Önce kendinize güvenin yoksa dikemessiniz :(

Malesef bu iş ile uğraşmıyorum deriyi temin etmekte de zorluk çektim hepsi burada.com dan kalktı ürün tekrar geldi sonuncuyu ben aldım İsterseniz gitti gidiyordan alıp kendinizde yapabilirsiniz önemli olan kendinize olan güveniniz nasıl dikeleceğini resimde anlattım bir dikiş atlayıp dikeceksiniz . Evet biraz kalın oldu ama bir daha dikersem derinin altındaki beyaz kısmı sökcem gerdirme ve incelik konusunda daha iyi olur . Herşeyden Önce kendinize güvenin yoksa dikemessiniz :(

yapay derinin altındaki beyaz kaplama silikon bazlı esnek bi malzemedir direksiyona yapışmasını ve dönmemesini sağlar, o yüzden sökülmemelidir,,,

Özgüç hocam Merhabalar,
Yaptığın işleri fotoğraflayıp bir anlatım yaparsan konuyu sabit yapar, her arkadaşın faydalanmasını sağlarız, hem de sana referans olur.

tamam Emre, yaparken zaman aldığı için bide fotoğrafla uğraşmadım hiç, aklıma gelmedi daha doğrusu, bi dahakini fırsat bulursam fotoğraf ve video ile destekler açarım konuyu, yaklaşık 1.5-2 saat sürüyo zaten, 5 dk lık bi video yeterli olacaktır zaten,,,

Gerdirme konusunda en acilinden yardımlarınız bekliyorum :maden:

Bu arada nadir bey siz ankaranın nersinden ben Kurtuluş tayım

Geri