opel astra elegance hawa (hawa değil hava) filtresi

hmm
walla bende bikaç gun içinde bi hava filtresi takıcam ama kararsız kalıyo insan, herkezin farklı farklı tecrubelerı olmus :)

arkadaşlar resim geldi biraz geçikti ama en kısa zamanda videoda gelicek
telde resim aldım biraz bozuk görüntü
kendi filtrem için idarelik bir çözümde olsa filtrenin ağzındaki yarım pet şişe iş görüyor en kısa zamanda değiştiricem onu spiral ısıya dayanıklı boru ile
şuan 3.500 dewirden sonra 7.8 bin dewire kadar yolu var kesici olmamasının şansları :D
güsel bağırıo bizi sesi etkiledi şuanlık

hayırlısı olsun..sesinide dinlemek isteriz:)
arkadaşlar peki kit şeklinde olmayan hava filtrelerine. set şeklindeki filtrelerin sadece metal borularından bulamazmıyız? boruları baglasak bizde :S yazz geldi artık. bir şekilde bu konuyu çözmem lazım.soguk havayı aldırmam lazım. K&N açık var bende..:confused:

sadece metal boru satılıyor diye biliyorum ben komple kit gibi filtresi olmayan biraz zor olur bulunması ama özellikle hawa sensörümü ne war boruda onun takılcağı yer lasım metal boruda o olmadan olmaz vallaha şuan bende hem ses war hemde sıcakla filtreyi başbaşa bırakmıyorum ağzına bile bir parça koydum gelen hawa direk içeri girsin diye

yaw abıcım ne ugrasıyosun fıltreyle felan alman yapmıs otmuyo ıste :)) benımde en buyuk derdımdı ses olayı en sonunda orta susturucuyu aldırmakta buldum careyı.Ses fıltreden cok daha guzel ve fazla denemenı tavsıye ederım sok tak en fazla 50 lıra

Geri