Opel Astra H aracım dan birkaç görüntü..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan D B K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opel Astra H aracım dan birkaç görüntü..

arkadaşımda 2009 vardı, hız sabitleyici, park sensörü, far sensörü ve yağmur sensörü mevcuttu

paket almıştır arkadaşınız..  yada öncesinde o aracın sahibi olan birisi :)

Maşallah fotoğraflara :) astra donanım konusunda paketlerde çok oynama yaptı ilk başta essentia en boş paket iken astra H classic adıyla çıkmaya başladıktan sonra değişti ve tek tip donanım paketiyle gelmeye başladı o da essentia.ona gerekli olan donanımları ekleyip alacakların ihityaçlarını karşıladılr.bide 111.yıl özel serisi vardı onda ekstra birkaç donanım daha vardı.

yani o zaman şimdi, astra h de tek donanım essentia ?
bizim astra j'ler başladığından beri yani 2010'dan beri mi oldu bu değişiklik..
ben mi yanlış anladım... :(

evt astra j ler başladığından beri olmalı classice düştüğü zaman yani.evt şuan tek donanım essentia,dediğim gibi bi ara 111.yılda vardı ama şuan yok

evet 2010 yılından beri essentia konfor paket olarak standart tek donanım satılıyor h modeller ama 2009larda öylemiydi onu bilmiyorum bir elegance paket bir spor paket diyor ilanlarda benim kafada karışıyor tabiki..

güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar :)

Güncel olan jantlar hangisi merak ettim, 5 kollu olan tam görünmese de süper duruyor 19 inç mi?

Maaşallah kazasız belasız, resimler de harika  045thumbsup

Bu kasa Astra ların imajı çok yüksek, bizimkiler de yavaş yavaş çok olumlu eleştriler alsa da sebebi tasarımından kaynaklanıyor, H kasalar ise oturaklılık ve sağlamlıklarıyla bugün lüks araç kullanan kişilerin bile hafızasında yer alıyor.

DBK kardeşim yazın Akçay civarlarına geliyorsan bedeli ne olursa olsun aracıma bakım yapmanı isterdim açıkcası..  greatt

Geri