Arkadaşların da bahsettiği gibi; yol tutuşuyla, kemiksi kasası ile, sağlamlığı ile, içindeki ses akustiği ile aşık olduğum bir araç. Kusur denirse, süspansiyonu biraz sert ama bu özelliği araca yol tutuşunda mükemmellik sağlıyor. Ayrıca sonradan aklıma gelen bazı olağan ama şirin özellikleri ile (Follow me, Camların kontak anahtarından kapanması, geri vites takınca arka sileceği çalıştırması v.b. ...)benim gözümde 1 numara ! :good::good::good:
Not : Geçenlerde bir sempatik özelliğini daha keşfettim; 50 km kalasıya menzil yazısı çıkmıştı ve işlerimin yoğunluğundan benzin almayı geciktirdim. daha sonra ekranda "Yakıt Alın" yazısı çıktı. Bu çıkan yazı çıkmasına rağmen yine de almamıştım. Akabinde arabayı bir yere park edip, tekrar bindiğimde CD çaların çalışmadığını hissettim.Power tuşuna bastığım halde Cd çalar çalışmadı. Arkadaşıma "Gördün mü cd çaları bozduk." dedim. Yakıt aldıktan sonra tekrar cd yi çalıştırdığımda çalmaya başladı. Demek ki araç bilgisayarı yazıyı farkettirmek için böyle bir yola başvuruyor....