Opel Astra H Artı ve Eksileri nelerdir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SELO33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama şunu söyleyim araba şans işidir gider bi sorun çıkar bu normaldir.. ama ben özellikle viraja çok sağlam girmesini seviyorum astranın gerçi bunda ids+ ve diğer elektronik güvenlik sistemlerinin katkısı çok büyük ama olsun, virajda çok ama çok iddalı..
Benimkinde ids+ yok. Ama bahsedilmis olan guven hissini ben de virajlarda yasamaktayim. Sadece virajlarda da degil mesela ani serit degistirmelerinde arac yilan gibi kivriliyor. Icinde oturanlari savurmuyor...

IDS+ ne işe yarıyor? Birde hız sabitleyici,gırafik bilgi ekranı,dijital klima ve cdmp3 çalar hangi pakette bulunuyor.

IDS+ ne işe yarıyor? Birde hız sabitleyici,gırafik bilgi ekranı,dijital klima ve cdmp3 çalar hangi pakette bulunuyor.

IDS+ in islevi nedir ben de bilmiyorum ve ogrenmek istiyorum..
Asagidaki linkte ASTRAnin standart ve opsiyonel donanimlarini modellerine gore bulabilirisiniz.
http://www.opel.com.tr/site/local_image/techpdf/astra_tech.pdf

Astra lar doğru tercih, tavsiye ederim. Aslında bende biraz yadırgamıstım, hararet göstergesinin olmamasını ama sonradan düşündümde gerekli de değil yani. Niye derseniz, silecek suyunu bile ekranda, sesli ve grafik olarak uyaran bir sistemi olan bir aracta, hararet göstergesinin olmamasını artık dert etmiyorum. Astralarda benim sıkıntı yaşadığım tek nokta, eşya gözünün olmaması ve kol dayamasının sağlam olmaması.

valla ben şuna kadar memnunum ufak tefek sorunlar oldu ama onları servis garantiden yaptı önemli bir sorun çıkmadı çok şükür tavsiye edrim

Açıklamalarınız için teşekürler.
Şimdi daha bir sıcak bakmaya başladım Astra'ya:good:
Sanırım şimdi uygun fiyatlı ve iyi durumda bir Astra bulmak kaldı geriye...

sans faktörü yanında olucak her araçta sorun çıkabilir temizini bulursan problem yaşamazsın

Arkadaşların da bahsettiği gibi; yol tutuşuyla, kemiksi kasası ile, sağlamlığı ile, içindeki ses akustiği ile aşık olduğum bir araç. Kusur denirse, süspansiyonu biraz sert ama bu özelliği araca yol tutuşunda mükemmellik sağlıyor. Ayrıca sonradan aklıma gelen bazı olağan ama şirin özellikleri ile (Follow me, Camların kontak anahtarından kapanması, geri vites takınca arka sileceği çalıştırması v.b. ...)benim gözümde 1 numara ! :good::good::good:
Not : Geçenlerde bir sempatik özelliğini daha keşfettim; 50 km kalasıya menzil yazısı çıkmıştı ve işlerimin yoğunluğundan benzin almayı geciktirdim. daha sonra ekranda "Yakıt Alın" yazısı çıktı. Bu çıkan yazı çıkmasına rağmen yine de almamıştım. Akabinde arabayı bir yere park edip, tekrar bindiğimde CD çaların çalışmadığını hissettim.Power tuşuna bastığım halde Cd çalar çalışmadı. Arkadaşıma "Gördün mü cd çaları bozduk." dedim. Yakıt aldıktan sonra tekrar cd yi çalıştırdığımda çalmaya başladı. Demek ki araç bilgisayarı yazıyı farkettirmek için böyle bir yola başvuruyor....

Geri