Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
IDS çok mu gerekli ya?bence o kadar para bayılmanın bir alemi yok.illede ESP istiyosan 2 milyar daha ver easytronic alda 5-6 milyar opsiyona ne gerek var
2005-2006 cdtı serilerinde problemler vardı. düzelttiler şimdi. ama benzinlisi gerçekten sorunsuz ve şimdi satılan sıfır astralardan daha kaliteli.özellikle 2004-2005 serileri. çünkü araçların her tarafında kalite var. şimdikilerde yavaş yavaş çalmaya başladılar
burak ıds li araç kullnadın mı? benim hala oğlumda var normal astra, bende ıds li var. kafa kafaya kapışsak alırım hala oğlumun anahtarını. hele o ıds plustaki sport tuş harika bir olay.
burak ıds li araç kullnadın mı? benim hala oğlumda var normal astra, bende ıds li var. kafa kafaya kapışsak alırım hala oğlumun anahtarını. hele o ıds plustaki sport tuş harika bir olay.
kullandım önceki aracım olan astra H 2.0 turbo arabamda spor şasi ve alçaltılmış kasaydı.ondada vardı Sport tuşu ve 6 ileri vitesti.en az sizin kadar biliyorum ne olduğunu.sport modda gerçekten fark ediyor laf yok ama ben tekrar sıfır astra alsam o kadar para bayılmam
valla haklısın biraz burak. sattım ya aracı. 2000 ytl ıds plus için verilen fazladan para 70 ytl flan . gülsem mi ağlasam mı kaldım öyle.kısacası şunu anladım. çok paran varsa git en güzel aracı al. her paketi al. ama o kadar paran yoksa, hiç zorlama cüsseyi. zatn ikinci elde hiç değeri kalmıyor
evet o yanı var işte.ben arabamı satarkende aynısı oldu bunun yüzünden çok pişman oldum.gerçi 2.0 turbo alınca standart geliyo IDS+.ikinci elde cosmoya fazla para vermezler doğru.ben olsam bende vermem.bu cosmo demem