Opel astra h kasa alinir mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Laspak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Laspak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
İyi günler arkadaşlar.İlk arabamı almak üzereyim ve opel astra h kasalara bakıyorum.2005-2008 modellerine daha çok.Ama daha önce hiç kullanmadı bu aracı sadece gördüğüm kadarıyla hoşuma gitti.Aracın performansı,müzik sistemi,konforu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Bir de max. 33 bin tlye temizini bulabilir miyim?Teşekkürler

2011 model 1.3 CDTI easytronic olanını 2012 yılından beri kullanıyorum. Sürücü kapısı üst tarafından gelen rüzgar sesi haricinde ciddi bir şikayetim yok. Baya konforlu ve sağlam bir araç. Dizel olduğu için ekonomisi tartışılmaz bence. Performans aracı değil ama özellikle uzun yolda gayet yeterli yol tutuşu frenlemedeki istikrarı güzel. Sanruf harici donanım ve güvenlik olarak dolu sayılır. Ses sistemi zayıf biraz takviye ile yeterli hale getirilebilir. Vectra dan sonra bagajının beni çok zorladığını söyleyemem sedan bagajı gibi olmasada yeterli. Benzinli olanını kullanmadım dizel motoru alırken ve kullanırken dikkat etmek önemli. Forumu biraz karıştırırsanız artı ve eksilerini genel olarak hemen görebilirsiniz. Easytronic şehir içi kullanımda alışıncaya kadar biraz üzebilir ama korkmayın. Temiz oynanmamış olanını rahatlıkla tercih edebilirsiniz

peki astraların 2005 2006 modelleri ile 2011 modeli arasında çok fark var mı acaba?Yani sizin bindiğiniz aracı referans alabilir miyim?

Eğer otomatik alacaksanız kesinlikle farklı. Otomatiğin mekanizması üst modellerde hidrolik sistem eski modeller elektrik motorlu. Daha sorunsuz ve güvenli olan hidrolik sistem. Kasasında ciddi farklar yok diye biliyorum. Manuel alacaksan kendini çok kasma temiz donanımlı bi tane alabilirsin.

Hocam size de çok soru sormuş oluyorum ama benim fiyat aralığımda genelde boyalı araçlar bulunabiliyor.Mesela tampon ya da çamurluk boyalı oluyor.Boyalı araçlarda özellkle hangi parçalar da boya olmamasına dikkat etmem gerekir?

Hocam size de çok soru sormuş oluyorum ama benim fiyat aralığımda genelde boyalı araçlar bulunabiliyor.Mesela tampon ya da çamurluk boyalı oluyor.Boyalı araçlarda özellkle hangi parçalar da boya olmamasına dikkat etmem gerekir?

Kaput ,tavan en boya olmamasi gereken parçalardir. Tamponu boyalı Araçlar expertise de zaten kusursuz diye belirtilir. Çünkü tamponun görevi aracı ufak kazalardan korumaktir ve kaportadan sayilmaz ;)

Aynen kaput ve tavandaki boya sıkıntılı olabilir

bana göre tavan, kaput ve ön çamurluklar en önemli parçalar. kapılarda bagaj kapagı vs. çokta önemli değil. aracın büyük kazası yoksa ve fiyat olarak uygunsa alın bence.

32 bin tlye mesela kilometre ve model yılı olarak normali nedir?Yani 140 binde 2005 model araba büyük kazası da yok bu fiyata iyi mi yoksa pahalı mı?Bir de ses sistemi iyi değil mi astraların ille sonradan bir şeyler mi ekletmek lazım?

Senelik benzinli ise 10bin km gayet iyidir. Dediginiz araç 100 bin olmalıydı bu durumda. Genede pek sayılmaz140 bn km tabi km sinin oynanmadigndn emin olun. Tabi aracı tek kişi kullandiysa daha da avantajlıdr onuda unutmayın

Geri