Opel astra h kasa alinir mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Laspak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben yilbasinda 2007 model easytronic 1.6 cosmo yu 32.5 e almistim..km 61000 de ikinci sahibi arac cok temizdi..tabi simdi nerelerdedir fiyat bilemiyom ama km olarak daha dusugu yada model olarak daha ustu alinir sanki 32 ye

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi günler arkadaşlar.İlk arabamı almak üzereyim ve opel astra h kasalara bakıyorum.2005-2008 modellerine daha çok.Ama daha önce hiç kullanmadı bu aracı sadece gördüğüm kadarıyla hoşuma gitti.Aracın performansı,müzik sistemi,konforu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Bir de max. 33 bin tlye temizini bulabilir miyim?Teşekkürler
Gecen agustosta ayni fiyat araliginda temiz dusuk km cok aradim ama bulamadim bu yaz piyasa daha yuksek km takintiniz yoksa bulabilirsiniz. 140.000 km 32000 tl fazla soylemis 2005 98000km.deki araci 29a alacaktim ben. Sonra bu paralara yasli araba almaktansa bi sinif dusup, yuksek model dusuk km corsa almaya karar verdim 12000km.deki araci 33e aldim.
Ben yilbasinda 2007 model easytronic 1.6 cosmo yu 32.5 e almistim..km 61000 de ikinci sahibi arac cok temizdi..tabi simdi nerelerdedir fiyat bilemiyom ama km olarak daha dusugu yada model olarak daha ustu alinir sanki 32 ye

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok iyi almissiniz simdi satsaniz araciniz 36 37 ye gider internetteki ilanlara gore.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Geri