Opel Astra H Ledli Stop Yardım!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeşim sen bu satıcının dükkanına gidip gördünmü bu ilandaki siyah tabanın aynısımı var acaba?benim istediğim tam olarak bu stop
4350117_7or.jpg

şu dakka itibari ile siyah zemin stopu almış bulunmaktayım umarım sağ salim ulaşır elime:D

bu ne hız abi.:kop:hayırlı olsun.kaça nerden aldın.artık takdırınca fotosunu koyarsın.örnek olur bizede.

biraz fazla hızlı oldum sanırım yanlış şube nosu girmişim:D para başkasına gitti onunla uğraşıyorum bloke ettirmek için yarın hallolucak inşallah para satıcıya yönlendirilicek sonra hemen kargo edicekler bana.stopu konuyu açan arkadaşın verdiği linkteki yerden aldım 275 lira nakit siyah tabanı aldım hafta içi elime ulaşır sanırım haftaya montaj olunca fotoları paylaşırım:D

hayırlı olsun stop benim gördüüm siyah zeminli senin resimdekinin aynısı nerden kaça aldın? ne marka garanti durumu ne

adas hayirli olsun cok hizlisin :) 17:12 de bu stoptan var mi diye soruyosun 17:57 de bu stoplari aldim diyosun :) taktirinca fotolari bekleriz. bu stopun aynisindan sitede simsek grisi bi astrada vardi yanlis hatirlamiyosam "mert0" olmasi lazim...

Burak hayırlı olsun kardeş. En hızlısından foto bekliyoruz ;)

arkadaşlar bahsettiğim hata düzelir düzelmez satıcı karogya vericek stopu normalde bu akşam vericekti kargoya yarın elimde olucaktı ama şans işte haftaya olur sanırım.stopu sedat ilk mesajını attığın linkteki satıcıdan aldım 290 tl demişti 275 tlye bıraktı bana garanti durumu sormadım sonar marka stop gelince fotoları ekliycem arkadaşlar hemen.

mert0 ın da aynı stoplar ama ledlerin altı krom.Burak ın aldığının altı siyah sanırım.

Ekli dosyalar

• mert0.webp
    mert0.webp
    30.6 KB · Görüntüleme: 43
aynen öyle krom taban istemiyordum ben siyah taban bulunca hemen harekete geçtim:D

Geri