yeni bir astra kullanıcısı olarak aranıza katıldım, konuda aralardan yorumlar okudum,
bende araç hakkında yorumlarımı yazmak istiyorum.
1,3 cdti 2006 astra H enjoy sport moedli aracım var önce olumlu yönlerini sonrada olumsuz yönlerini yazıyım, araçlardan fazla anlamadıgım için çok fazla teknik yada rakamsal şeyler yazamayacagım sadece düşündüklerimi, hissettikleirmle yazacagım
araç az yakıyor 50 lira yakıt koyuyorum bir hafata akşamları falan geziyorum hafta sonu piknik şehir dışı vs depoda halen yakıt oluyor daha 80 km giderim diyor. antalyadan kemere gidiyorum yakıt göstergesi neredeyse çok az oynuyor.
güven veriyor, direksiyonu çok hoş, müzik sistemi iyi virajlara girerken firene bile dokunmuyorum, uzun yolda yolda otobüs gibi oluyor araç ağılaşıp güvenli gidiyor belli ediyor kendisini. sürat ortalama 120- 130 km lerde iyi
olumsuz yönleri
uzun yol mesafemde 200. km de sırtımda belimde ağrılar başladı koltukta benim sırtım uymayan bişey var ama çözemedim. 400.km de belimin sol çukuruna elimi koyarak gittim. belki başkalarınada oyle olmuştur. koltugu bana göre değilmiş. onu anladım, bi çaresi varsa yazıverin arakdaşlar.
şehir içinde tümseklere geliğinde araç hart hart diye dikelip geri iniyor kazık gibi yani. onuda hiç beğenmedim..
geneli aractan koltuk hariç şuan memnunum