- Konuyu Başlatan
220 Yapıyor Astra !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende astra aldım 3 ay önce. 2011 1.3 cdti hem de en ağır kasalı olanı yani sedan'ı.
Bu konu ile ilgili uzun bir değerlendirme yapmıştım.zaten tartışma yerine de değerlendirme yapmak lazım. Sürücülük deneyimine göre bu araç ağır-hantal, ya da normal bir araç olarak değerlendirilebilir.
Spor kullanım için araç alacaklar bunu almasın. 2.0 turbolu benzinli opel modelleri var 180 hp civarı güç üretiyor. Opel tutkunuysalar ve ivme ile hız peşinde iseler böyle bir motor tercih etsinler. Daha fazla bütçe ile, bmw, porsche ve ferrari gibi seçenekler de mevcut.
Ancak 1.3 cdti astra bir ekonomi aracı. Yüksek torklu olduğu için birkaç saniyelik ivmeler hissettirip ara hızlanmalarda çok iyi performansı var. Ama spor amaçlı bir araba değil bu.
Birbirimizi eleştirmeyelim. Eleştirilecek olan şey kişi değil yaptıklarıdır. Mesela 1.3 cdti astrayı test sürüşü yapmadan, ne amaçla aldığını bilmeden para verenler ve sonradan yandım diyenler opeli eleştiremez ama sadece bu davranışları için kendilerini eleştirilebilir. çünkü hesapsız plansız iş yapmışlardır.
Ayrıca bu araca sahip olmadan tamamen duyumla ve 1,3 lt / 1300 kg hmmm demek ki bu araba gitmez diye hesap yapanlar da denemeden konuştukları için aynı şekilde eleştirilebilir.
Araç kolay alınmıyor. Eğer aldıktan sonra hantalmış, beğenmedim diyorsanız vah halinize... Zira beğenmediğiniz birşeye para saymışsınız demektir. Insan beğenmediği bir şeyi alır mı ?
220 Düz yol.
http://www.youtube.com/watch?v=3I3p1Szltv0
--
240 yapanda var bu forumdan Kadir Kuran - Worth nickli üyemiz 240 kmh yapıp video eklemişti.Forumdan kaldırıldı.
Yüksek hızı tasvip etmiyorum ama araba yapıyor.