Opel Astra Hatchback

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zz33zz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zz33zz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben sizden bir konu hakkında yardım istiyorum. Arabam 2001 opel vectra 1.6. Aldığım güne lanet ettim. Aldığım araba hararet dörmüş motor yaptırdım. Beyni bozulmuş yaptırdım yine arada problemi tekrarlıyor. Ön düzen yok orası burası derken baya bir ashabım bozuldu. Bu gün opel plazaları aradım benim arabayı takasta 16 ila 16.5 arası alacaklarını söylediler. Yenisi değilde su hala üretimde olan modelede 34 dediler ama masada daha ineceğini ima ettiler. Ben günde 8 km işe gider geri dönerim. Öyle çok gezme huyumda yoktur. Senede taş çatlasa 10 bin km kullanırım. Sizce opel astra h almalımıyım. İnanın alsam bile yok şimdi beyni bozulacakmı yok eğr simi gidecek gibi duygular yasayacağımıda belirtmek isterim herhalde bu yasadıgım sıkıntılar beni baya bir sarstı ondan olsa gerek :) uzun oldu biraz ama birde sormak istediğim eğr valfi bu modellerde iptal edilebiliyormu. Mazda 3 beni çok cezbediyor en az arıza çıkaran araba konusunda ama bilemiyorum. Çok kararsız kaldım.. Bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Saygılarımla,

:good::good::good:Mazda 3 çok güzel​

valla istek-para meselesi.egerkı maddi durumun iyi biriyse bence alınabilir.ha yok degılse bence gunde o kdarlık yol yapacaksan senedede 10 bni gecemme diyorsan bi arabaya 35 bin tl baglanmaz.bence compact sınıf deglde corsa-polo gibi sınıfları dusunebılırsınız..clio falanda olablr mesela

+peşin paran varsa ikinci el al..temiz bulunur az km yapmıs sole 2007-2008 model falan..tabi karar yıne senın

Son düzenleme:
2, el olayı cok hassas konu bende bi hata yaptım ve acele bi kararla bi astra aldım aldıgım araç baya sorunlu cıktı,gerçi benimki ihmalden kaynaklandı birde bi tanıdığımın kazığı gibi desem yeridir. Neyse aracı aladıgım galericiye iyade ettim ve 2 ay sonra paramı geri aldım.Fakat astralar g kasalar çok güzel arabalar bundan vazgeçmedim ve tekrar arayışa geçtim ama bu sefer daha hassas ve acele etmeden, bir kaç araç buldum, gördüm inceledim ve arabasında iddalı olan kişileri seçtim,hele biri vardıki cok iddalı idi zaten servis bakımlı olması beni cezbetti konuştuk anlaştık aldım servise götürdüm komple baktırdım ve geçmişi belliydi arabanın zaten içi dışı daha sıfır gibiydi bakımlı araç her türlü kendisini belli ediyor.Expertiz raporunda sahibinin dedigi gibi degişen boya vs hiç bişey yoktu.Aracın bi kaç ciddi olmayan arzası vardı radyatör su kaçagı trigerin degişmesi lazımdı ve z rotları degişmesi lazımdı bunlarda giderilebilir basit arzalar.Bunlara ragmen aldım ve şu an aracımdan çok memnunum ALLAH,a şükür.Araba bu illaki arza verecek ama bakımlı ve titiz kullanılmış aracın arzaları bellidir.Yağı suyu frenleri lastikleri vs vs Bu arada inanırmısınız arabadan hiç anlamayan birisiydim OPELİM.NET sayesinde tecrübe sahibi oldum araç alınacagı zaman nasıl hareket etmesini ögrendim ve çok iyi bişey.Sizede tavsiyem eger maddi sorun yoksa elbette sıfır araba bambaşka.Marka olarak zaten kafamdaki arabalar. opel,ws,toyota,honda, Ama size tavsiyem aracınızı satın ve 2, el düşünürseniz acele etmeden araştırın derim galericiden fazla hoşlanmıyorum sahibinden olmasını tercih edin. 1lira 2 lira fazla olsun ama temiz olsun.

şansınız biraz yaver gitmemiş ama araç alıp satan herkesin başına gelmişliği vardır heralde ve o kadar az km için sıfır bir araç almayın.tavsiyem temiz bir 2001-2004 arası astra g alın opelle devam edin.mazda 3 güzel bir araba ama biliyorsunuz ruh güzelliğide lazım.

evet haklısınız yanlış bir alışveriş oldu boğuşuyorum ama opel forumunda kesinlikle başka bir aracı övmek değil ama mazdada sorunsuzlugu ile ünlü sizlerde bilirsiniz. opelin beni korkutan tekrar yanı ilerde elektronik arıza vermesi bir çok kişide beyinden özellikle müzdarip sizlerde bilirsiniz. inş perşembeye kadar kafam inş netleşir çünkü alıp en az 5 sene tertemiz kullanmak istiyorum.

Geri