- Konuyu Başlatan
- #2,581
iyi aksamlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlısı iç dış hertarafını yapacaklar... hemen iş yerinde bir foto patlatıp ekleyeceğim ama önümüzdeki haftaya kadar şu body kit olayını halletmem lazım
selam arkadaşlar .benim dizal astra 2. vitesde o torkun fazla olduğu zaman direksiyon sağ sol yapıyor geziniyor araç sollarken falan korkuyorum kayma yapıyor yandaki araca yanaşıyorum 205.45.17 lastiklerdenmidir acaba.hiç stabil değil. sizinki nasıl acaba..?
iyi aksamlar garaj,yine bir sıkıntım var nasil tarif edicem bilmiyorum gercide sansimi deniyim,teknik servise acicam konuyu bakiyim basina gelen varmi,konu sudur bu 3 ncu yapisi oncelikle onu soyliyim,daha once kacinci viteste boyle oldu hatirlamiyorum ama,gecen 2 nci vitesteydim tumsege yaklastim
yavasladim devam ediyorum 2 de,bir anda sanki araba istop eder gibi oluyo motor sesi susuyor gibi,gaza basiyorum islemiyo,sonuna kadar bastim olmadi,kisa bir surede (saniyeler icinde tabiki) birden geliyo 1 de gorunuyor yola yeni kalkar gibi devam ediyorum,kisacasi birden motor susuyo gibi,gaza basiyorum yemiyo,kendiliginden geliyor
araba = problem
selam arkadaşlar .benim dizal astra 2. vitesde o torkun fazla olduğu zaman direksiyon sağ sol yapıyor geziniyor araç sollarken falan korkuyorum kayma yapıyor yandaki araca yanaşıyorum 205.45.17 lastiklerdenmidir acaba.hiç stabil değil. sizinki nasıl acaba..?