1200 watt bas koymayı planlıyorum amfi ye gelecek Gerilim kablolarını ve teyibten alacagım ses kablolarını en rahat nerden geçirebilirim
astra h tan bahsediyoruz dimi bu sol tarafta elektrk yeri var biliyomusun elektrk var orda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1200 watt bas koymayı planlıyorum amfi ye gelecek Gerilim kablolarını ve teyibten alacagım ses kablolarını en rahat nerden geçirebilirim
astra h tan bahsediyoruz dimi bu sol tarafta elektrk yeri var biliyomusun elektrk var orda
Gerçekten mi REC yani arka elektrik panosu na direk gelen elktrik varmı ki sadece Can-bus bilgileri geliyor sanıyordum
yok orda orjinal aküden gelen kırmızı ucumuz mevcut çılgınlar gibi 12 volt ben onu bulduğumda çok sevinmiştim yaa
30 Amper çeker diyorsun yani ozman bende bun abayagı sevindim kalın kırmızı kablo aküden geliyor şaseyi de alırız bi yerden birde tetikleme kablosu çekcemde sadece bas olcak input R-L -Ön Arka hangilerine giryim