garaj ya siz bu telefonlarınızı neye koyuyosunuz?? var mı şöyle güzel ve pratik bi öneriniz? sinirimi bozuyor acayip şu telefon koyma sorunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
El freni altına yada kolçağa koyuyorum..garaj ya siz bu telefonlarınızı neye koyuyosunuz?? var mı şöyle güzel ve pratik bi öneriniz? sinirimi bozuyor acayip şu telefon koyma sorunu
Baskı balatam bitti bir anda bolu tunelının gırısınde sap gıbı kaldım lanet olsun böyle arabaya @
aaaaaaaa :S:S geçmiş olsun eren ya :S nası oldu o iş? nası bitiyo ki baskı balata :S
ankaraya gıdıyordum , bbolu tunelıne 10 km kala arabanın gaz tepkımesı degıstı, gaza bastıgım halde araba tepkı gostermemeye basladı bende hemen guvenlık seridine cektım, ındım baktım motora bı balata kokusu geldı , bıraz bekledıkden sonra calıstırdım vıtesı 1 e taktım, araba bagırdı ama gıtmedı .. ben böyle rezillik görmedim gece gece mahsur kaldım cekıcı geldı gerı ıstanbula getırdık 500 lıra cekıcı aldı..bıde bayramın bıtmesını beklıcem kı servıse cektırmek ıcın ...
Baskı balatam bitti bir anda bolu tunelının gırısınde sap gıbı kaldım lanet olsun böyle arabaya @