Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm millet :)
ne ayrani, siz bana mokacino ismarlayin anlasalim :D

eren napcan miniyi :) sana 2.0 motor atalim swap yapalim turbo ol, sleeper gibi, yolda std arac diye milleti sakalarsin :D

slm millet :)
ne ayrani, siz bana mokacino ismarlayin anlasalim :D

eren napcan miniyi :) sana 2.0 motor atalim swap yapalim turbo ol, sleeper gibi, yolda std arac diye milleti sakalarsin :D

Ya hızlı araba almak derdım yok, mını cooper ın göruntusu yeter , ben caddebostanda cok takılıyorum mını cooperlar orda cok guzel gorunuyor yazın aksamları cam tavanlı guzel bı makına alıcam,hız arasam zaten gıder mustang alırım o paralara ama görüntü benim hosuma gıdıyor. Astrayı alırkende goruntusune tav oldum zaten performansını hıc arastırmadım bıle, dün sabah ankaraya gıttım arabaya bakmaya, aracta darbe boya yok dendı bana tanıdık aracılıgıyla gıttım, arabayı gordugumde gercekden temızdı ama tramerden arattım şasi numarasından aracın sağ ön camurlugundan boyalı oldugunu gördum,hayırlı ısler dedım ayrıldım.. baska bakıyorum sımdı hayırlısıyla yarın sabahda bı kac tane buldum onlarla görüşücem.

İlk yoldan geldıgım gıbı yıkamaya sokup dogru garaja aldım 2sınıde cooper ın ılk resmı :)

Geri