Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onceden haberım olsaydı arkadasım da satıyordu mını cooper s neyse kısmet degılmıs hayırlı olsun tekrar

Sagolasın okan , ben garaja yazdım cooper alıcam bakıyorum dıyede bırılerı dalgaya aldı konu kaynadı arada , genede sagol :)

Hayırlı olsun ama daha net resimler daha detaylı resimler bekliyoruz eren.İyi almışın gibi geldi bana bu arada.Tekrar hayırlı ugurlu olsun.

Hayırlı olsun ama daha net resimler daha detaylı resimler bekliyoruz eren.İyi almışın gibi geldi bana bu arada.Tekrar hayırlı ugurlu olsun.

Sagolasın :) aracı uygun fıyata aldım 52 bın tl ye 2008 model vardı bu 2005 32 bın tl bıraz daha mantıklı geldı bana cunku bunda da cam tavan derı koltuk vs var

Ağır bir kaza maza olayı yoksa hakket uygun.Bu arabadan sen sıkılınca satarken kar bile edersin.Jantlar tavanla aynı renk zannedersem hoş durmuş.

Ağır bir kaza maza olayı yoksa hakket uygun.Bu arabadan sen sıkılınca satarken kar bile edersin.Jantlar tavanla aynı renk zannedersem hoş durmuş.

Yok ankaraya gıttıgımde şaseden motor nosuna kadar tanıdık sıgortacı arkadasımı aradım butun no ları verdım tramerden arastırdı,bır tane hasarı cıkmadı arabada boya dahi yok, arabaya bakmaya gıderken galerıcı arkadasdan boya ölcme cıhazını aldım arabanın her yerıne koyup test ettım normal degerler cıktı, evet jantla tavan rengı aynı , biraz takılım arabayla ılerde satarım

hahahah sanada bırsey söylenmıyo hemen de anlat sport tuslu senı :D

Geri