Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu da bonusu oldu kaliper bijon kapakları ve jantlardaki opel armalarıda renklendi biraz.Sağlam bide pasta cila geçtim şu an maşallahı var arabanın Hepimize kazasız belasız cezasız nice seneler arkadaşlar...
Sağol Fatih Gebzeye gitmiştik tv almaya babamla. tv ci nakit çalışıyordu git para çek dedi. ilk gidişim gebzeyede sağa sola bakarak banka arıyodum ve sonuç buneyse ki tampon değişimine gerek yok bi far değişicek o kadar
Bende bi kere radyo kanalı ararken aynı duruma düşmüştüm teybe bakarken öndeki adamı ittirdim ama Allahtan araba yürüme hızındaydı
Güldüğüm kazaya gelince burda baya bi fırtınalı yağmur yağmıştı taksi çağırdık taksi geri geri gelirken 77 model bi Mercedes e çarptı sonra hiç bozuntuya vermeden devam etti ertesi gün mercedes in sahibi yahu bizim arabaya sarı bi araba vurmş gördünüzmü dedi de sanırım senin tampondaki sarıyı görünce o yüzden güldüm