Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Iyi aksamlar,

bisey sormak istiyorum arabayi yeni sldim bende bu aralar cok sis var konyada bende sis farini kullaniyorum.ama arka sisleri yaktigimda arkada sadece sol tarafta geri sislerinin yandigini fark ettim .
Simdi servise gidecem ama sifir arabanin sis farinn patlak olma olasiligida dusuk.
Bazi arabalarin gerisi 1 tane oluyor ya astrada da geri sisler 1 tane mi dikkat edeniniz varmi acaba tesekkurler.

Iyi aksamlar,

bisey sormak istiyorum arabayi yeni sldim bende bu aralar cok sis var konyada bende sis farini kullaniyorum.ama arka sisleri yaktigimda arkada sadece sol tarafta geri sislerinin yandigini fark ettim .
Simdi servise gidecem ama sifir arabanin sis farinn patlak olma olasiligida dusuk.
Bazi arabalarin gerisi 1 tane oluyor ya astrada da geri sisler 1 tane mi dikkat edeniniz varmi acaba tesekkurler.

sadece sol tarafta var;) genelde bi tane oluyor arka sisler sol ama 2 tane olanlarda yok değil:)

sadece sol tarafta var;) genelde bi tane oluyor arka sisler sol ama 2 tane olanlarda yok değil:)

sağol kardeş doğruda gecen akşam bi araba gordum imrendim arkadan guzel gorunuyordu baya etkili bi geri sis lambasiydi

belkide araba audi olunca oyle oldu ama :)

sağol bilgin icin allahtan servise gidip bu araba eksik fari yanmiyo demedim.
:d

Iyi aksamlar,

orjınal halı solda tek sısdır , ama ıstersen sagda da sıs var ıcınde ampuluyle kablo cekıp baglatabılırsın

demin arabama bi kere daha aşık oldum müzik sesi biraz açıktı motor sesini duymuyordum 3.vitese geldım araba hala pati çekiyor dedim bu güç nerden geliyor :)

Geri