Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkez Kaza Haberı Paylaşmış. Bende Geçen Gün Çekmeköyde Yenı Yapılan Kaldırım Taşlarını Fark Etmedıgım Icın Aracı Park Ederken ( Görüş Açımda Hıc Yoktu ) Çat Dıye Bı Ses Geldı Inıp Bı Baktımkı Yatay Olarak Uzun Boy Olarak Kısa Plakanın Hızasında Yuvarlak Süslerden Koymuşlar Daha Dün Gittiğim Yerde Yoktu Bu Süsler Tampona Boya Gereklı Sanırsam Herkez Vurmuş Astraları :( İnsanın Başına İlk Defa Gelince Dahada Bir Üzülüyor Allah Düşmanıma Bile Kaza Bela Vermesin..

kanka valla bilmiyorum ama otoparkta biraz shov yaptım :D 1.3 astra bildigin yanlıyor :D

Kanka o yanlama olayına şöyle bir acıklama yapim, gecen doğuş center ın kapalı garajına gırdım cdtile park etmeye gıderken yerde hafıf su vardı bende o sıra tam dondum,araba bıldıgın saga dogru baya baya kaydı :D sanada aynısı olmus olabılır :D

günaydın millet
bu nedir herkes vurmuş sürtmüş...
bu ara arabayı çıkartmasam iyi olacak galiba:)

günaydın millet
bu nedir herkes vurmuş sürtmüş...
Bu ara arabayı çıkartmasam iyi olacak galiba:)

bende korktum arabayi subenin kapisinin onune koydum surekli bakiyorum kim vuracak diye :)
allah korusun giren cikan surtecek vuracak diye
zaten banada surekli oyle oluyor hep karşidan geliyo ne gelirse

yaw daha 800km de ilk yıkamayı yaparken bi baktım bizim ufaklığa sol arkadan biri çarpmış.. sanırım otoparkta olmuş.. ne diyim bu kadar aceminin olduğu trafikte herkes araba alıyor herkes şoför herkes usta.. Allah'tan iyi bi araba almamışım içim cızlardı :D

Geri