Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhaba..2009 model aracıma bu gün amfi iile bass bağlatmak istiyorum acaba garantiden çıkar mı araç dışarda bi tesisatçıya bağlatacağım..servisin böyle bi hizmeti var mı acaba müzik sistemei bağlama gibi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum acil olarak şimdiden teşekkürler

Araç kitapcığında araca yapacağınız her türlü modifikasyon garanti kapsamı dışında bırakır yazıyor benim aracımda..

Sonuçta siz elektrik tesisatı ile oynuyacaksınız. Amfi için aküden ayrı kablo çekip aracı delip arkaya ileteceksiniz. B

Bence garanti dışı bırakmaması için bir sebep yok.. :)

HB garaj dostları size birşey danışmak istiyorum..
Öncelikle şunu söyliyeyim aracım sizlerinkiyle aynı oldugu için burda bu soruyu sorma gereği hissettim.. Başka yerde de acmıstım böle bı konu ama cvp alamadım malesef :S

Aracımın lastiklerini değiştirmem gerek arkadaşlar ve bu işlemi Şubat 15 gibi yapmayı planlıyorum..

astra H kullanan arkadaşlar olarak hangi lastikleri tavsiye edersiniz ???

Benim aradığım özellikler öncelikle fren mesafesi ii olmalı daha sonra sessizlik ve konfor.. Çok sert arac kullanan biri değilim performans beklemıyorum yani (Fren mesafesi hariç ).. Fiyat olarak karşılastırdıgımızda uygun fiyata benım bu ısteklerımı karşılayabilecek lastik marka ve modeli nedir acaba..

hb garaj dostları size birşey danışmak istiyorum..
öncelikle şunu söyliyeyim aracım sizlerinkiyle aynı oldugu için burda bu soruyu sorma gereği hissettim.. Başka yerde de acmıstım böle bı konu ama cvp alamadım malesef :s

aracımın lastiklerini değiştirmem gerek arkadaşlar ve bu işlemi şubat 15 gibi yapmayı planlıyorum..

astra h kullanan arkadaşlar olarak hangi lastikleri tavsiye edersiniz ???

benim aradığım özellikler öncelikle fren mesafesi ii olmalı daha sonra sessizlik ve konfor.. çok sert arac kullanan biri değilim performans beklemıyorum yani (fren mesafesi hariç ).. Fiyat olarak karşılastırdıgımızda uygun fiyata benım bu ısteklerımı karşılayabilecek lastik marka ve modeli nedir acaba..

uygun fiyatli dersen benim diger aracim vw poloydu ben ona gt radial marka lastik almiştim fiyati iyiydi ve bayada ovduler yeni yeni reklami oluyor ben memnun kaldim.

Bizim traktöre şunlardan düşünüyorum kullanan var mı ya yol tutuşu falan iyimidir karda kışta ?

agri1.jpg

en ıyı lastık bence bridgestone turanza er300' dür kışlıkları cıkartınca takacagım lastik budur kullandım cok memnun kaldım bu yuzden tekrar alacagım.

Bugün şunu farkettim , Gerçekden bu topraklarda yaşıyan insalar cok duyarsız ve vurdum duymaz.. 100 lıraya aldıgı benzınde 65 lıra vergı ödeyen ve sırf ıstanbul kultur baskenti secildi diye yakıta vergi konulan bu ülkede !! .. Ve Buna rağmen akşam 5den sonra koskoca istanbul trafiğiinde 3 araba 4 lü yakıyoruz.. Allah a dua ediyorum bütün içtenliğimle inşallah lıtresı 5 lira olur gene gider paşa paşaaaa yatırırlar ....

Bak Eren neler buldum senin bu lafın üzerine.. Bi gazetede 2003 yılında yayınlanmış bir yazı;

Benzinin vergisi fiyatının 4 katı

BENZİNDEN alınan vergiler, son iki yılda yüzde 61.8 oranında artarak, fiyatının dört katına ulaştı.

Bunun sonucunda, Türkiye'deki benzinin litre fiyatı 1 dolar 26 senti (1 milyon 817 bin lira) buldu. Bunun 1 milyon 303 bin lirasını vergiler oluşturuyor.

PEŞ peşe yapılan ayarlamalar sonucunda, benzinden alınan vergiler, son iki yılda yüzde 61.8 oranında arttı. Buna da vergilerin, benzin fiyatının dört katına ulaşması neden oldu. Şu anda, 1 milyon 817 bin liradan satılan bir litre benzinin, 1 milyon 303 bin lirasını vergiler oluşturuyor.

Buda bir başka yazı

Akaryakıta uygulanan vergi oranları
15.04.2010 06:00
Türkiye, dünyadaki petrol fiyatlarına kıyasla pompa fiyatlarında ve akaryakıttan alınan vergilerde 2 adet dünya rekoruna sahip. Benzinin rafineri çıkış fiyatı ile satış fiyatı arasında fahiş farklar var.
Rafineri çıkış fiyatı ile satış fiyatı arasında ise 3-4 kata varan artışlar var.

Türkiye benzinin ve motorinin rafineri çıkış fiyatları ile satış fiyatları karşılaştırıldığındaki aradaki fahiş fark gün yüzüne çıkıyor.
Türkiye’de benzinin rafineri çıkış fiyatı 0,93 kuruş, motorinin rafineri çıkış fiyatı da 0,94 kuruş olarak gerçekleştiriliyor.

1 litre benzin refineriden 0,93 kuruşa çıktıktan sonra yüzde 403 artışla 3,75 liraya satılıyor. Motorinde durum ise benzinden farklı değil.
Bir litre motorin rafineriden 0,94 kuruşa çıkıyor yüzde 328 artışla 3,08 liradan satılıyor. 22 ay öncesi ile kıyaslandığında rafineri fiyatları daha düşük durumda ama pompa da ise tam tersi durum hakim!

Son düzenleme:
Geri