Umarım öyle olur ...
Şu buluşmayıda yapalım ya nerde astracılar yada genel anlamda opelciler ,
16 ocakda bı go -kart yapabılırız
yapalım tabi dostum bana uyar biliyosun beni ekle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım öyle olur ...
Şu buluşmayıda yapalım ya nerde astracılar yada genel anlamda opelciler ,
16 ocakda bı go -kart yapabılırız
Hakan ağzımda söylenmeyecek laflar var ülkeyi bu hale getirenlere..Sinirim çok büyük..Yukarısı bambaşka bir yer biliyorum giden kendini kaybediyo..Hiç sanmıyorumki oraya düzgün biri geçsin halkın gönlü olsun burası yaşanılası bir yer haline gelsin..binlerce bilinçli seçmen varsa onbinlerce bilinçsiz var..İstediğin kadar oy kullan..Olmuyo arkadaş..Maddiyatı bi kenarı atabilsem durumum iyi olsa iyi bi işim olsa belki bukadar sorun etmem bazı şeyleri ama yinede bu ortada bi sorun olduğu gerçeğini örtmez..binlerce işşiz binlerce aç var..Ülkeyi ele alıp tartışacağımız bi platform yokki burda konu çok büyür aslında
İşsizlik göreceli bi kavram iş beğenmeyen insanlar işsiziz diye ortada dolaşıyo ama yinede öyle bi sorun var
Asgari ücret adı altında Alınan maaş bambaşka bi olay
Alınan vergiler bu maaşlardan kat kat fazla onu saymıyorum bile
Dolayısı ile geçim sıkıntısı denilen şey ortaya çıkıyo
Sinirden cümle kuramıyorum ülkenin başındaki adama 2 3 kişilik ailesiyle 10Bin lira maaş yetmiyo 600lira ile 4 5 kişi geçinmeye çalışan ne yapsın?
2000 ve üstü maaş alanlar için genelde sorun yok ama dediğim gibi sorun sadece o kişiler için yok anlatmaya kalksak isyan etmeye aklksak neler çıkar dimi?Ama tabi burası şuan bi araç topluluğu olduğu için konuşulacak tek sorun akaryakıt fiyatı