Arızanız çözüldü ya geçmiş olsun hocam. Hayırlısı demek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni parça orjinal. Eskisi ile aynı neden eskisini takmamı öneriyorsunuz.Yazılımsal olarak güncelleyince gitmesi ilginçmiş. Yerinizde olsam eski parçayı takın derdim, ustalık önemli bir meziyet niye kontrol etmeden aracı teslim ederlerki şaka gibi.
Evet haklısınız. Bende aynı tepkiyi gösterdim ancak bana yazılım güncelleme fiyatı ile ödemiş olduğum ücretin hemen hemen aynı olduğunu ve istiyorsanız eski parçanızı takalım dediler. Ama benim tek bir fiyata hem parçamı hemde aracın komple yazılımının güncellendiğini söyleyince bende tamam dedim. Neyse çok şükür sorunum çözüldü ya.Eski parçada sorun yokmuş ki hocam siz yazdınız boşu boşuna para verilmiş oldu servise ona kızdım. Yeni parçayı taktıktan sonra kontrol etseler ve sorunu tespit etselerdi belkide daha cüzzi bir miktarla konu çözülecekti. Servisler hatalarını kabul etmiyorlar onu demek istemiştim.
Evet haklısınız. Bende aynı tepkiyi gösterdim ancak bana yazılım güncelleme fiyatı ile ödemiş olduğum ücretin hemen hemen aynı olduğunu ve istiyorsanız eski parçanızı takalım dediler. Ama benim tek bir fiyata hem parçamı hemde aracın komple yazılımının güncellendiğini söyleyince bende tamam dedim. Neyse çok şükür sorunum çözüldü ya.
Bana pek inandırıcı gelmedi yazılım güncelleme ücretinin 205 lira olduğu..Bu servisler tam anasının gözü..Yanlış yaparlar o yanlışın iadesini vermemek için ama şundan bu oldu bundan bu oldu diyip bir kulp bulurlar parayı iade etmemek için..Neyseki sorunun öyle veya böyle çözülmüş..Geçmiş olsun..Bu olayda diğer selenoid valf arızası olanlara örnek olabilir..Yani önce yazılım güncellemesi yapıp sonra parça kontrolu yapmak gerekiyormuş..