- Konuyu Başlatan
Almıyorlar mı? Servisin bedava iş yaptığını ne gördüm ne duydum. Basit arıza tespitine bile 100 TL alılorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ben henüz opel yetkili servisine gitmedim.Almıyorlar mı? Servisin bedava iş yaptığını ne gördüm ne duydum. Basit arıza tespitine bile 100 TL alılorlar.
Merhabalar. 2013 model Astra J 1,4 Turbo aracım var. Araç 26 bin km de. Kontağı açtığımda daha motoru çalıştırmadan turbodan gelen bir ses var, bu ses turbodan geliyor ve kontak açılı durduğu sürece sanki turbonun içinde bir pervane sürekli dönüyormuş gibi vınıltı sesi çıkartıyor. Kontağı kapatınca ses kesiliyor. Aracı çalıştırdım, stop ettim kontağı tekrar açtım ses halen devam ediyor. Lütfen Yardım.
Yapılan işlem garantili olduğuna göre moralinizi bozmaya gerek yok bence. Servis çözecek artık. Naçizane bir hatırlatma, mırın kırın ederlerse servise biraz sert çıkın derim. Eğer haklıysanız karşınızda duramıyorlar. Hayırlısıyla bir an önce hallolur inşallah. Geçmiş olsun şimdiden...Arkadaşlar üzülerek söylüyorum. Yukarıda konusunu bahsettiğim parçadan yine aynı ses gelmeye başladı. Yetkili servis parçayı hem değiştirmiş hemde yazılım güncellemesi yapmıştı. İşlem yapılalı 3 ay oldu. Neyseki 2 yıl işçilik ve parça garantisi var. Ama benim moral alt üst oldu. Hayırlısı bakalım.
Teşekkür ederim. Boş bir vaktimde en kısa sürede gideceğim. Sonucundan haberdar ederim.Yapılan işlem garantili olduğuna göre moralinizi bozmaya gerek yok bence. Servis çözecek artık. Naçizane bir hatırlatma, mırın kırın ederlerse servise biraz sert çıkın derim. Eğer haklıysanız karşınızda duramıyorlar. Hayırlısıyla bir an önce hallolur inşallah. Geçmiş olsun şimdiden...
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum. Yukarıda konusunu bahsettiğim parçadan yine aynı ses gelmeye başladı. Yetkili servis parçayı hem değiştirmiş hemde yazılım güncellemesi yapmıştı. İşlem yapılalı 3 ay oldu. Neyseki 2 yıl işçilik ve parça garantisi var. Ama benim moral alt üst oldu. Hayırlısı bakalım.
Aynı ses devam ediyor. Araca bu şekilde binmeye devam ediyorum. Bir zararını görmedim. Ama bayramdan önce mutlaka gideceğim. Sonucundan haberdar ederim.Hocam merhabalar. Aynı ses benim 2012 model 1.4 turbo 63.000 km deki aracımda da var turbo olunca insan ister istemez tırsıyor. Sonuca ulaşabildiniz mi ?