opel astra j 2012 sport direksiyon simidi soyulma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orion35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: opel astra j 2012 sport direksiyon simidi soyulma sorunu

xMaganda link' Alıntı:
benim aracımda 2012 sport 10. ayda teslim aldım 8900 km de ve hiç bişey yok direksiyon sıfır gibi. inşallah sorununuza zahmetsiz bir çözüm bulurusunz
Galiba bu sorun bir tek bende var şans işte walll

orion35 link' Alıntı:
Fırsat bulduğum ilk boşlukta servisle görüşmeye gidicem.İnanın benim hatamdan olduğuna emin olsam bu kadar üzülmem :) benim belirtmek istediğim arabadan inerken direksiyonun alt kısmına dizim arada bir değmiştir ki bence bu yüzden olmasına imkan yoktur bundan önceki aracım poloydu onu 2. el almama ve 2 yıl kullanmama rağmen deri direksiyon simidinde tek bir deforme bile yoktu eğer dizimin teması buna sebep olduysa malzeme kalitesinin çok kötü olduğunu gösterir ve buna inanmak istemiyorum bile

Üretim hatası olabilir. Sonuçta seri imalat ürünü bunlar. O an makinede arıza olabilir, eğer işçi kontrolundeyse dikkati dağılmış olabilir. Kalite kontrolde gözden kaçmış olabilir. Sonuçta kul yapısı, normaldir. Hakkınızı sonuna kadar arayın. Eğer şikayetiniz 5 yıldır kullanıyorum, deride renk atması Soylu'na oldu deseniz belki kullanıcı hatasına girebilir. Yine soyleyeyim kesinlikle kullanıcı hatası demiyorum ama kullanıcı hatasına girebilir diyorum. Terden dolayı deride yapısal bozulma olabilir. Bu bir ihtimaldir. Ben megane da 4 yıl kullandıktan sonra arac içerisindeki tüm kapı kollarını soyulmadan dolayı garantiden ücretsiz değiştirdim. Garantim devam etmiyordu ama azıcık üzerlerine gidince kabul edip ücretsiz değiştirdiler. Sizde durum daha kolay bence. Arac 3 aylık bir arac. Açık açık tehdit edin. Tüketici mahkemesine gidip, ayipli mal satmaktan şikayette bulunacağınızı servise bildirin. Eğer dikkate almazlarsa genel müdürlüğe fotoğraflarıyla birlikte şikayet edin. O da olmazsa Opel Almanya'ya şikayet edin. O da olmazsa tüketici heyetine başvurun. Bilirkişi inceleyip kusur oranını çıkarır.

kürsad link' Alıntı:
֜retim hatası olabilir. Sonuçta seri imalat ürünü bunlar. O an makinede arıza olabilir, eğer işçi kontrolundeyse dikkati dağılmış olabilir. Kalite kontrolde gözden kaçmış olabilir. Sonuçta kul yapısı, normaldir. Hakkınızı sonuna kadar arayın. Eğer şikayetiniz 5 yıldır kullanıyorum, deride renk atması Soylu'na oldu deseniz belki kullanıcı hatasına girebilir. Yine soyleyeyim kesinlikle kullanıcı hatası demiyorum ama kullanıcı hatasına girebilir diyorum. Terden dolayı deride yapısal bozulma olabilir. Bu bir ihtimaldir. Ben megane da 4 yıl kullandıktan sonra arac içerisindeki tüm kapı kollarını soyulmadan dolayı garantiden ücretsiz değiştirdim. Garantim devam etmiyordu ama azıcık üzerlerine gidince kabul edip ücretsiz değiştirdiler. Sizde durum daha kolay bence. Arac 3 aylık bir arac. Açık açık tehdit edin. Tüketici mahkemesine gidip, ayipli mal satmaktan şikayette bulunacağınızı servise bildirin. Eğer dikkate almazlarsa genel müdürlüğe fotoğraflarıyla birlikte şikayet edin. O da olmazsa Opel Almanya'ya şikayet edin. O da olmazsa tüketici heyetine başvurun. Bilirkişi inceleyip kusur oranını çıkarır.
Anlaşılan tek çare servisi biraz korkutmak olucak inşallah başarılı olurumda garantiden halledebilirim bide artı 2 yıl garantili almıştım  31agryyy

orion35 link' Alıntı:
Anlaşılan tek çare servisi biraz korkutmak olucak inşallah başarılı olurumda garantiden halledebilirim bide artı 2 yıl garantili almıştım  31agryyy
sonuç ne oldu?

aynı durum bende de oluştu suan da. araç 1 yıllık ve direksiyonun üst kısmında 3-4 cmlik soyulma var. Sonuç olarak ne oldu bilgilendirir misiniz? garanti kapsamına girdi mi ?

Arkadaşlar bir de direksiyon üzerine dashboard parlatıcı kimyasallardan falan sürmemek lazım daha doğrusu aracın içine böyle maddeler sokmamak en iyisi.

Fakat bazı yıkama servisleri size sormadan böyle şeyler sıkabiliyorlar, iyilik yapalım derken bilmeden kötülük ediyorlar... En güzeli hafif sabunlu bezlerle falan dashboard silmek ve gölge bir yerde bunu yapmak ve en önemlisi güneşlik tarzı bişi kullanarak direksiyonu vs... güneşten mümkün olduğunca korumak

makyajlı kasa sportlarda direksiyon derisi daha yumusak maddeden oluşuyor. Bundan kaynaklı olabilir. Bende aynı olay başıma gelecek diye korkuyorum. Çok nazik bir malzeme gibi duruyor.

Servis garantiyi onaylamazsa degisim yerine kesinlikle disarda kaliteli bi yerde kaplamayi onerrim hem zevkinize gore istediginiz kalitedeki kumasla kaplatirsiniz hemde degisime gore ceyregindende az fiyata

dgnytm link' Alıntı:
aynı durum bende de oluştu suan da. araç 1 yıllık ve direksiyonun üst kısmında 3-4 cmlik soyulma var. Sonuç olarak ne oldu bilgilendirir misiniz? garanti kapsamına girdi mi ?
üst kısımdaki soyulmalar benim önceki araçlarımın birindede olmuştu; servisin bana söylediği eşiniz elleri kremli olarak araç
kullanıyorsa krem derinin kimyasını ve üzerindeki kimsayal koruma ve boyaya zara verir demişti.:) :) :) Garanti kapsam dışıydı.
Eşimde o aracı hiç kullanmadı.

Ama alt kısımdaki kopma ve parçalanma farklı bir durum, servisle iyi konuşularak hallettirilebilir die düşünüyorum.

benimkisi edition model yani deri değil kaplaması . Bugün gidicem bakalım servise ne dicekler. O değil kapı kollarıda soyuluyor. Nasıl bir iç malzemesi var anlamış değilim  battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste

Geri