opel astra j 2012 sport direksiyon simidi soyulma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orion35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: opel astra j 2012 sport direksiyon simidi soyulma sorunu

edition direksiyonu deri kaplatmak orjinali gibi olmaz .çünkü direksoyunu delip dikiş yerleri açmak zorundalar bence uzak durun

Yüzük var mı? BaZen kenarı denk gelip hasar veriyor olabilir.

Yuzuk yok ya . Direksiyonu elimizle tutucagmiza gore ona dayanikli yapmalari gerekir yan zarar gelicek diye elimizle de mi tutmayalim . Nasil yapicaz o isi  battle_Teroriste ayrica garantiye yolladilar fotolari aricaklar bakalim 1.5 hafta oldu ses seda yok. Iyice soguttular opel servislerinden  general_mmmmmmm

selam dostum kapı kolu benim de soyulmuştu serviste temizlik spreyleri falan kullanmayın bu torpido parlatıcılar var ya onlar sebep oluyormuş bu soyulma işleri yani anlayacağın ben kapı döşemesini garantiden değiştirttim.

kursatihtilali link' Alıntı:
selam dostum kapı kolu benim de soyulmuştu serviste temizlik spreyleri falan kullanmayın bu torpido parlatıcılar var ya onlar sebep oluyormuş bu soyulma işleri yani anlayacağın ben kapı döşemesini garantiden değiştirttim.
Kapı döşemesine ne oldu ki?

kusura bakmayın yeni gördüm, kapıyı içerden tuttuğumuz bölümdeki gri boyada kalkmalar oldu..

kursatihtilali link' Alıntı:
kusura bakmayın yeni gördüm, kapıyı içerden tuttuğumuz bölümdeki gri boyada kalkmalar oldu..

Benim aracımda da 1-2 yerde küçük kalkmalar mevcut. Yüzükten, saatten felan olduğunu düşünüyorum.

daha önce farklı marka modellerde arabalar kullandım ama böyle bir boya atması ilk defa görüyorum tam bir rezalet bu kadar basit olmamalıydı..

Saat olması muhtemel metal kordonlu saatim le geçen gün dokundum direksiyonu cevirirken allahtan az bi iz oldu elle ovuşturunca geçti. Bir de kot pantalonların yan ve arka ceplerindeki metal zımbırtılar eger direksiyon çok alçaksa  inip binerken surtuyorda olabilir. Direksiyon derisi kalitesi ile alakalı bir durum olmayabilir.

orjinal opc direksiyonu ne kadardır sizce bilen varmı?

Geri