Ynt: opel astra j 2012 sport direksiyon simidi soyulma sorunu
Kaplamayı kabul etsem mı kı kararsız kaldım ,nasıl olur acaba?
Kaplamayı kabul etsem mı kı kararsız kaldım ,nasıl olur acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önceden kaplanmiş direksiyonun resmi varmiymiş. Bide daha beter yapmasinlar.dreamofice link' Alıntı:Kaplamayı kabul etsem mı kı kararsız kaldım ,nasıl olur acaba?
BÜLENT link' Alıntı:Daha önceden kaplanmiş direksiyonun resmi varmiymiş. Bide daha beter yapmasinlar.
mucahitduran link' Alıntı:şikayetvar com'da gördüm şikayetinizi. Ama herhangi bir dönüş olmamış
dreamofice link' Alıntı:Hic bir sikayete cevap vermemis opel maalesef , merkezle ilan gorusmemde de tutumlari ayniydi arabami cok seviyorum keske ooel marka olarak daha duyarli olsaydi gerci skoda vw falan da degistrmiyormus boyle durumda ; sanirim en kotu tuketici mahkemesine basvuracagim
Bu sorumu aslinda hic sallamiyorum, direksiyon da beni rahatsiz etmiyor ufak bir soyulma var ama sirf opelin bu tutumu yuzunden buyutuyorum. Tr'e ozgu bir durum mu bilmiyorum acaba avrupada olsa yaklasimlari nasil olurdu merak ediyorum.
Ben olsam kaplatmazdim. Simdilik. Baktiniz cok soyuldu disarda 150 tl ye mis gibi kapliyorlar.dreamofice link' Alıntı:Servisdeki(atakoy) cocuk ben olsam yaptirmam demisti , cok duyarsizlar zaten guvenemiyorum oraya kesin daha beter yaparlar gibi geliyor bana ; onay oraya verildigi icin orada yaptrmam gerekiyormus , kararsizim..