opel astra j 2012 sport direksiyon simidi soyulma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orion35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: opel astra j 2012 sport direksiyon simidi soyulma sorunu

BÜLENT link' Alıntı:
Varsa soyulma erken gidin derim. Km düşük olacagi icin garantiye girme olasiligi daha yüksek olur.

fotosunu cekecektim unuttum yukarida 10cmlik bir alanda renk acilmasi var , servisden de hic umutlu degilim ki gitsem soyleyecekleri seyi az cok tahmin ediyorum sonra stres oluyor insan.

Bugun servise gittim fotolar cekildi  kayit acildi sonuc nolur die sordum bekledgm cevap geldi ; degisim olmaz:)  kaplama yapiyorar ama ben olsam yaptrmam dedi,  garantisi bitmeyen aracin direksiyonunu degistrmiyorlar bu garanti ne zaman ise yarayacak merak ediyorum hyundaiyin kapida gelip degistrdigi seyi opel degistrmiyor iyice gicik oldum opele , ben yuzuk kullanmam sprey sikmadim hic araca 1, 5 yillik aracin nje direksiyonu soyulir ve nie degismez

Sonuç yine olumsuz opel merkez kabul etmemiş değişimi; kaplamayı da yaptırmayı düşünmüyorum orijinali gibi olmaz. söyleyecek pek bir şey yok artık; diğer markalar bu tür durumlarda değişim yaparken opelin tutumunu gördük.....

dreamofice link' Alıntı:
Sonuç yine olumsuz opel merkez kabul etmemiş değişimi; kaplamayı da yaptırmayı düşünmüyorum orijinali gibi olmaz. söyleyecek pek bir şey yok artık; diğer markalar bu tür durumlarda değişim yaparken opelin tutumunu gördük.....

Doğru tüketici hakem heyetine.... Geçmiş olsun

opel neyi kabul ediyor ki? boşuna garantili araç alıyoruz şansa valla.herşey satana kadar

Tarik bey sagolsun elinden geleni yapti ama opelin para göz yoneticilerinin tutumu belli pire icin yorgan yakiyorlar farkinda degiller.

Bugün maslakta şirkete ait x5 vardı almaya gitiğimde koltuk vites direksiyonunda kılıflar vardı .
Rica ettim sağolsunlar direksiyon kılıfını verdiler. Aracıma ilk bindiğimde takıcam onla kullanıcam bundan sonra
soyulma riskini göze alamam bu saatten sonra  >:(

nihat link' Alıntı:
Bugün maslakta şirkete ait x5 vardı almaya gitiğimde koltuk vites direksiyonunda kılıflar vardı .
Rica ettim sağolsunlar direksiyon kılıfını verdiler. Aracıma ilk bindiğimde takıcam onla kullanıcam bundan sonra
soyulma riskini göze alamam bu saatten sonra  >:(
Yok be abi kilifta yakisirmi taksici gibi. Varsin soyulsun 

Valla ben takıntılı adamım o direksiyon soyulursa her bindiğimde sinirim bozulur :)
Aracı kullanırken takarım inerken cıkarırım artık çünkü takması 2-3 sn falan  ;)

Şimdilik çok erken diyeceksiniz ama benim direksiyon simidi soyulacak gibi durmuyor. general_non_non

Geri