opel astra J hız sabıtleyıcı

frostmanhkn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar opel astra j kasa 1.3 dızel spor paket yenı aldım aracımı yalnız ben hıc hız sabıtleyıcı kullanmadım bılmıorumda yolda bı kere bastım oldu ama bıdaha kullanamadım dıreksıyondan basıorum gazı bırakıorum yok araba yawaslıor taktıgı nedır ?

ayağın gazdayken istediğin hıza gelince hız sabitleyiciyi aç hız ayar tuşunu önce yukarı sonra aşağı çek hız sabitleyici aktif olacak sonra ayağını gazdan çek

Kardeş aracın hayırlı olsun. Direksiyonda bulunan hız sabitleme düğmesini açın. Hemen onun yanında bulunan silindir şeklindeki butonu aşağı doğru itin ve aracı istediğiniz hızda sabitleyin. daha hızlanmak istiyorsanız bütonu yukarıya doğru, yavaşlamak istiyorsanız aşağıya doğru itin. Bu silindirin hemen solundaki düğmeye bastığınızda o anki hızınızı hafızaya alır ve sistemi kapatır. Bu esnada gösterge tablosunda beyaz işaret çıkar. Sabitlemeyi bu aşamadan sonra tekrar aktif hale getirmek isterseniz silindiri bir defa aşağı doğru itin. Araç önceki hıza ulaşıp sabitliyecektir. Devreden çıkarmak istersniz. açma kapama bütonunu kapatın veya frene basın. Debriyaja bastığınızda devreden çıkmaz. Bu sayede hız sabitleme açıkken vites değiştirebilirsiniz.

denıcem arac su an garajda ınsaalah dedıgnız gıbıdır ben ıstedıgım hıza ulasıorum sonra dıreksıondan basıorum hız sabıtleycıye ekranda beyaaz yanıor gostergesı aktıf olmuor :S arabadan sogudum yuzum bı asıldı warya mıllet noldu dıo kım oldu yok dıom cruze control calsmıor :D:D

eğer yukarıdaki arkadaşların dediği gibi yapıp hala devreye girmiyorsa arızalıdır. benimde başıma geldi. 2 ay sonra devreye girmemeye başladı servis e gittim basit bir parçayı sipariş verdiler 1 ay sona geldi şimdi bişi yok kafana takacak bişi değil yani (plasik bir parçanın işi)

Geri