Ynt: Opel Astra J Krom Cam Çitası Uygulaması
Var var 0 212 533 90 53 ve mail adresi olarak titiznikelaj@hotmail.com
Var var 0 212 533 90 53 ve mail adresi olarak titiznikelaj@hotmail.com
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oncelikle hosgeldinizangel s advocate link' Alıntı:Arkadaşlar merhaba. Bu yazım forumdaki ilk yazım olduğunu belirtmek isterim. Öncelikle belirtmek isterim ki: bu yazının amacı kesinlikle salt reklam değildir. Amaç menuniyetimi dile getirerek hem kaliteli hem de ekonomik olarak diğer arkadaşlara fayda sağlamaktır. Cam Öitası konusunda İstanbul'da bu işi en iyi yapan nadir yerlerden biri TİTİZ Nikelajdır. Bu forumda işyerini öğrendikten sonra aracı alır almaz soluğu orda aldım. zira Opel Odaktan arabayla 5 dk mesafede.İşyeri sahipleri Soner ve Tamer adlı 2 kardeş; ikisi de birbirinden iyi, dürüst ve güleryüzlü insanlar. Sırf adamların muhabbetleri ve samimiyetleri için bile dükkana gidilir. Yaptıkları iş on numara, kullandıkları malzeme kalitesi çok iyi hatta orjinai kadar iyi desem abartmış olmam. Fiyatları acayip makul kısacası hem ekonomik hem kaliteli. Buraya bir gidip bakın ve sonra karar verin derim. Olurda giderseniz avukatın selamı var dersiniz İletişim bilgileri ARPA EMİNİ MAH. SEFA BOSTAN SOK. NO:2/A KALEİÖİ TOPKAPI FATİH / İSTANBUL Tel: (0212) 621 31 61.
onur1982 link' Alıntı:Kimse yazmamış oda olur.peki izmirde bir adres bilen varmı bu işi yapan.
http://www.titizkromtuning.com/yavuzozkan link' Alıntı:titiznikelaj ın web adresi veya ürün fiyatı hakkında bilginiz var mı? ben de düşünüyorum. ve uygulanan araçta 10 numara durmuş. güle güle kullanın.