Ynt: Opel Astra J Krom Cam Çitası Uygulaması
Çok teşekkürler
Çok teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karabin07 link' Alıntı:arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve yorum yazabilmek için saat sabahın 5.00 inde şimdi üye oldum siteye. eylül ayında kurbandan hemen önce bayrambaşa odaktan ilk gelen astra yeni sedan sport paketini aldım. normalde pakette krom çıtaların olması gerekiyordu ama ilk gelen araçlarda yoktu bu, ama kurbana yetiştirmek için mecbur kalıp arabayı bu şekliyle aldım. şimdi krom çıtaları gelmişmi yapılıyormu diye nette gezerken bu siteyi buldum. bu titiz nikelaj yeni sedanlarada krom yapmaya başlamışmı, başladıysa gidip yaptırıcam, bana maaliyeti nekadar olur, birde tam adresi E-5 den tarif edebilirmisiniz, teşekkürler.
Sercan06 link' Alıntı:Ankara'da krom cam çitası uygulamasını yaptıran arkadaslar var mı ? varsa nereye yaptırdınız fiyat nedir , paslaşmak gerek .. yardımcı olursanız sevinirim .. iyi geceler güzel astra insanları
chiv link' Alıntı:Ben bura ile iletişime geçtim. Bulundukları yere gittim ve orada uygulattım.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-opel-astra-j-hb-cam-cercevesi-citasi-12-parca-omsa-line-121246130/detay
Sercan06 link' Alıntı:bana cok da uzak sayılmaz.. ilgin için tesekkur ederim üstad.. peki memnun kaldın mı ? herhangi bir sorun kafana takılan bir durum olmadı değil mi.. işcilik vs