OPEL ASTRA J LASTİK BASINÇ SENSÖRÜ

ardakaya99

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar selamlar, aracımda hava basıncı ile alakalı hata alıyorum da bunu nasıl ucuz yollu ve güvenli kapatırım. Pil mi değiştirmem gerekir yoksa doğrudan sensörü mü değiştirmeliyim? yaklaşık 3500₺ para istediler şahsen biraz fazla gibi düşündüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Daha yeni Aliexpress üzerinden takım satın aldım:

Orjinalindeki gibi sibopları değiştirip sensörlü sibop takılıyor. Göstergesi de çakmaklığa takılan küçük bir ekran. Basınç ve sıcaklık ölçümü var. Komple cihaz ve sensör takımı 870TL. (İndirim sonrası fiyat 1224TL olacak) Sibop kapağına takılan model de var ama çalarlar diye dahili olandan aldım.

• Beğen
Tepkiler: turbo_j
Arkadaşlar selamlar, aracımda hava basıncı ile alakalı hata alıyorum da bunu nasıl ucuz yollu ve güvenli kapatırım. Pil mi değiştirmem gerekir yoksa doğrudan sensörü mü değiştirmeliyim? yaklaşık 3500₺ para istediler şahsen biraz fazla gibi düşündüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba, linkteki konuya göz atabilirsiniz.

Merhaba, linkteki konuya göz atabilirsiniz.

Merhaba hocam bana da lazım nerde yaptırdınız adres bilgisi geçebilirmisiniz

Merhaba hocam bana da lazım nerde yaptırdınız adres bilgisi geçebilirmisiniz
Ben çin sitesinden kendim satın alıp lastikçiye taktırmıştım. Satın aldığım alet ile de sensörleri araca tanıtmıştım. Konuda detaylar mevcut.

• Beğen
Tepkiler: turbo_j
Geri