yeni kasa aurisin ön konsoldaki herşey çakma gibi olmuş alakasız bir görsellik bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
toyota forumunda çok takıldım ben corolla varken. adamlara japon haricinde marka sormayacaksın sorunsuzluk abidesi corolla varken o alınmaz. auris varken başka araba alınmaz. e be kardeşim yuh araba dediğin oyuncak gibi olmayacak corollayla basmaya korkardım. araba kanatlanıp uçacak sanki yolda 140 150 dedinmi teyyaremin kanatları açıldı hesabı araba yükselişe geçiyordu. gelde bunu toyotacılara anlat. astra her anlamda sınıfındaki birçok arabaya çakar. vw yapmış olsaydı bu tasarımı devrim niteliğinde olur kapış kapış gider 1 sene sıra beklerdi millet...
toyotanın motoru haricinde hiç bir yerinde bir numara yok.
kaporta yok,
yol tutuş yok,
sessizlik yok,
güven hissi yok,
donanım yok, tip şekil şemal yok,
tek şey var motor ve yakıt.
türkiyede bir şey bellendimi asırlar boyu o sürer gider. eskidendi o donanımsız basit arabalar yapılırken toyotanın sorunsuzluğu.
amerikadaki sonuçlara bakın hyundai bile toyotadan daha sorunsuz marka seçiliyor.
yeni auriste bir önceki toyota gibi, biraz ordan biraz burdan çalıp yapıştırmışlar. i30'a benzetmeye başlamışilar alameti farika bir şey çıkmış ortaya
1994'te sıfır aldığımız Corolla şu anda 180.000 km'de ve hala canavar gibi. Atıyorum debriyaj balatası bile değiştirilmedi.