Opel astra J önde kamera

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrtklc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrtklc

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Merhaba abilerim aracım 3 senedir benimle fakat bugün farkettiğim bir sey var . Dikiz aynasının arkasında kamera var fotoğrafı assagıda paylaşıyorum bunun hakkında bana bilgi verebilir misiniz ? Aracım cosmo still paket ²0¹⁴

Ekli dosyalar

• IMG_20200202_181305.webp
    IMG_20200202_181305.webp
    244.1 KB · Görüntüleme: 53
Mert hocam, AFL farlar bu kamera desteğiyle öndeki aracın stop hizasının üzerine çıkmıyor ayrıca otomatik uzun far asistanı bu kamera sayesinde karşıdan araç geldiğini algılıyor.

• Beğen
Tepkiler: mrtklc
Mert hocam, AFL farlar bu kamera desteğiyle öndeki aracın stop hizasının üzerine çıkmıyor ayrıca otomatik uzun far asistanı bu kamera sayesinde karşıdan araç geldiğini algılıyor.
Sadece bu dedikleriniz mi ? Yoksa şerit takip vb bunlar olupta kapalımıdır açtirilabilirmi ?

Cosmo donanımlarda şerit takip var ancak avrupa versiyonlarında, Şerit takip işlevide yapabilir ancak nasıl açtırabiliriz bilemiyorum..

• Beğen
fren uyarısı da olabilir aktif hız sabitleme de olabilir

• Beğen
Bu konuda daha detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ? Çünkü bu kameranin olması bir çok özelliği beraberinde getirdiği söyleniyor a dan z ye eğer tam öğrenebilirsem onları açtiricam ki sürüşüm daha eğlenceli ve özellikli olsun ?

benim dediğim özelliklerde tek kamera olmuyor o kısımda 3 4 kamera oluyor sanırım sizinki far asistanı için olan gece farasistanını devre alın uzunları acınca o kısıma telefonun flaşını tutun kısalara gecer büyük ihtimal o zaman anlarsınız

benim dediğim özelliklerde tek kamera olmuyor o kısımda 3 4 kamera oluyor sanırım sizinki far asistanı için olan gece farasistanını devre alın uzunları acınca o kısıma telefonun flaşını tutun kısalara gecer büyük ihtimal o zaman anlarsınız
Hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için şimdi deneyecegim gece yazacağım 👍

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
Geri