Opel Astra J Sedanda Olmazsa Olmaz Dediğiniz Modifiye Uyguluması Nedir??

Ynt: Opel Astra J Sedanda Olmazsa Olmaz Dediğiniz Modifiye Uyguluması Nedir??

Scrapercar link' Alıntı:
Harunhocam bizim araclara yarım mı diyosun simdi. Bu arada cosmolarda calinan bisey yok. ama sport donanimda
bildigim kadariyla spor koltuk spor direksiyon piano black gogus kaplamasi 3 boyutlu gosterge paneli on tamponda krom cerceve gibi bence onemli cok sey eksik
yo yo ben HB lere yarım araç demiyorum rakamlar diyor. Takdir edersiniz ki daha kısa.

Resimdeki aracın arka difüzörü'nün adı nedir? nerden bulabilirim? internette baya bi araştırdım ama bulamadım  walll... Bir yardımcı olsanız :)
[img=800x600]http://i61.tinypic.com/2iu268o.jpg[/img]

Alimertx link' Alıntı:
Resimdeki aracın arka difüzörü'nün adı nedir? nerden bulabilirim? internette baya bi araştırdım ama bulamadım  walll... Bir yardımcı olsanız :)
[img=800x600]http://i61.tinypic.com/2iu268o.jpg[/img]

Astra mı değil mi diye 2 kere baktım. MAşALLAH araç Passat CC'ye benzemiş ve ondan daha güzel durmuş. Bulursanız kesinlikle taktırın ;) :)

mucahitduran link' Alıntı:
Astra mı değil mi diye 2 kere baktım. MAŞALLAH araç Passat CC'ye benzemiş ve ondan daha güzel durmuş. Bulursanız kesinlikle taktırın ;) :)

İsmini bir öğrensem taktıracağım da difüzör mü yoksa komple Tampon mu onu da tam anlayamadım aslında !

Arkadaşlar yok mudur bilen ?

thnxx ama burada opeli bulamadım.. Acaba buradaki difüzörler opele olur mu ki ?

Cok şık olmus...

aracınız beyaz renkli ise tavan filmini şiddetle tavsiye ederim, aracın görünüşünü çok etkiliyor. cam filmini söylemeye gerek yok zaten

Geri