Opel Astra J Sedanda Olmazsa Olmaz Dediğiniz Modifiye Uyguluması Nedir??

Ynt: Ynt: Ynt: Opel Astra J Sedanda Olmazsa Olmaz Dediğiniz Modifiye Uyguluması Nedir??

GNSpower link' Alıntı:
Jetta'yı kalite açısından da VW grubunda saymak bile zor, Astra ile mukayese kabul edecek konumda değil. (:
Son nokta.....

Ynt: Opel Astra J Sedanda Olmazsa Olmaz Dediğiniz Modifiye Uyguluması Nedir??

GNSpower link' Alıntı:
Jetta'yı kalite açısından da VW grubunda saymak bile zor, Astra ile mukayese kabul edecek konumda değil. (:
Bunu istersen bir de jetta kullananlara soralım Doğancığım istersen  kahka536 ( Bu arada kesinlikle seninle aynı fikirdeyim, jetta gavur parasıyla beş para etmez)

harunhoca link' Alıntı:
Bunu istersen bir de jetta kullananlara soralım Doğancığım istersen  kahka536 ( Bu arada kesinlikle seninle aynı fikirdeyim, jetta gavur parasıyla beş para etmez)

Meksika sever kardeşlerime her zaman kapım açık abi ama o arabanın gerçekten savunulabilecek pek bir tarafı yok. ((:

Hiçbir özelliği aramadım Sürücü koltuğunda yükseklik ayarını aradığım kadar  walll walll walll walll

Sedanda olmazsa olmazım sadece cam filmi  okkk

daos009 link' Alıntı:

aynısını resimsiz yazacaktım siz paylaşımda bulunmuşsunuz :) olmazsa olmaz cam filmi (tercihe göre cam rüzgarlığı) + bagaj kapağı krom çıta ve çift egsoz uygulaması. difüzör hoş görüntü fakat elzem değil kanımca :) 

Çift egzost yakışmış ama şahsen bagaj çıtasını sedanlarda sevmiyorum.

Geri