13.04.2019'da uyguladım. Hala kullanıyorum. Omsaline marka o tarihteki maliyeti 346tl. Sdizayn daha pahalı ama kıyaslama şansım olmadığı için kalitesi hakkında bir yorum yapamayacağım. Montajdan sonra parçalar arasındaki boşluk orijinalden bi tık fazla ve 3 boyut anlamında orjinali gibi değil.
Orjinali resimde okla gösterdiğim pencere kenarındaki siyah kısıma doğru 2-3 mm daha uzuyor. Omsaline 2-3mm kısa kalıyor. Bunun olumsuz etkisi ise yandan dik bakarsanız mükemmel ama uzaktan bazı açılarda o mükemmel parıltıyı yakalayamayabiliyorsunuz. Ama bu fiyata mükemmel bence ...
Sis farı çıtaları markasız 45tl 23.06.2019'da uyguladım. Çok kaliteli değil çok kötü de değil. Fiyatı bedava bence.
Plaka altındaki çıta Markasız 123tl ama en sorunsuz birebir oturan bu çıta oldu. Orjinalle birebir aynı.
Bir uygulamacıya gittim ustası git abi evinde yap biz de aynısını yapacaz paran cebinde kalsın dedi sağolsun.
Uygulamayı kendim yaptığım için toplam maliyetim 514tl...
Kullanma talimatlarını uygulayarak, yanınızda da uzaktan bakarak kılavuzluk edecek birinden yardım aldıktan sonra çok kolay uygulaması.
Arkalarında kaliteli çift taraflı bant var.
Kutusundan sürme esaslı bir yapıştırıcı çıkıyor. Onu uygulanacak yere sürdüğünüz zaman çelik gibi oluyor .
Ben tek başıma yaptım, minik bir iki kusurum oldu. Bir yerde yaptırıp ta bu hatalar olsa idi çok daha fazla zoruma giderdi. Şimdi en azından kendi hatam
Yapıştırdıktan sonra sökemezsiniz çıtalar eğilir. O yüzden tek hakkınız var, dikkatli yapın. Bu çıtaların düşmesi ile ilgili fikir vermiştir sanırım.
Yıkamalarda da hiç özen gösterilmez, ben de göstermem üstüne üstüne tutarım tazyikli suyu. Çok şükür bir sıkıntı yok...